Tyylikkäät Marifly -korut ja menovinkkejä joulunalus -viikonlopuiksi

3.12.2016Oikein hyvää pikkujoulujen jälkeistä aamua ja päivää, hih! Sellaisina aamuina, kun paha olo on omin käsin aiheutettua ja itse asiassa kuolemakin tuntuisi ihan hyvältä vaihtoehdolta, mun äiti on tavannut tsempata omaan kuivakkaan tyyliinsä, että "Jumala tautia lisätköön.." Että näin meillä.

Joka tapauksessa ihana herätä, kun takana on hyvin nukuttu yö ja mielikin on pitkästä aikaa taas niin superkirkas. Olen jo pitkään työstänyt erästä isoa projektia, jossa on viime aikoina ollut kohtuullisen kokoisia haasteita ja minä tietysti tunteellisesti asioihin suhtautuvana olen jyystänyt sen myötä välillä syvissäkin vesissä. Mutta aina on noustu, koska takataskussa on pakko ollut olla aina jokin varaplääni, kunnes vastatuuli on taas puhaltanut kasvoille. Nyt maailma näyttää taas hitusen selkeämmältä ja elämäkin sen myötä hymyilee. Eli kiva viikonloppu edessä, jee!

Ennenkuin muutin tänne Helsinkiin, tapasin vähän naureskella, kun "hesalaiset" ei oikein näe mitään järjellistä elämää kehäkolmosen ulkopuolella, vähän karrikoiden sanottuna. Nyt kun olen itse asunut täällä "sisäpuolella" muutaman vuoden, niin totta totisesti, sen maagisen rajan ylittäminen on jäänyt valitettavan vähäiseksi. Miksi ihmeessä?

Näin joulun lähestyessä suosittelisin ehdottomasti lähtemään pienelle tunnelmalliselle joulunalus -retkelle vaikkapa Hämeenlinnaan. Nimittäin ensi viikonloppuna (10. - 11.12) vietetään Korttelijoulua legendaarisessa Wetterhoffin talossa ja sitä seuraavana lauantaina eli 17.12 Tuomaan Markkinoita siellä historiaa havisevassa linnassa eli Hämeen linnassa. Pakatkaa ihmiset perhe autoon, tai hypätkää junaan tai bussiin ja suunnistakaa sinne! Me käydään kyllä Tallinnassa tai jopa Saksassa ihastelemassa joulutunnelmaa, vaikka sitä tunnelmaa olisi lähempänäkin tarjolla, ihan täällä kotimaan kamaralla.

Hämeenlinnan joulumarkkinoilla pitää kojuaan myös ihana uusi tuttavuus eli Marifly. Merkin takaa löytyy hämeenlinnalainen Mari, joka teki minulle itse asiassa mittatilauksena nämä pari ranteesta löytyvää nahkakorua. Niin minun tyylisiä koruja, koska rakastan käyttää arkena nimenomaan nahkaisia koruja ranteessa ja korujen lukkokin on minusta ihan supertyylikäs.

Mari suunnittelee ja tekee itse kaikki korut ja lisäksi vielä kutoo villasukkia! Käykää ihmeessä kurkkaamassa hänen tekosiaan joko Facebook -sivuilta täältä tai hänen Instagram -tililtään täältä.

Mariflyn koruja olisi siis tarjolla joulumarkkinoilla Hämeenlinnan suunnalla ja muuna aikana niitä voi tilata häneltä suoraan. Ohjeet löytyvät tuolta Mariflyn Facebook -sivuilta. Hintatasosta sen verran, että ainakin nämä rannekorut ovat varsin sopuhintaisia - ohkasempi 18 euroa ja paksumpi 25 euroa.

Mutta minun täytyy nyt kuulkaas mennä.. Tämä päivä on outoudessaan ihan top-luokkaa, nimittäin meillä on kylässä meidän äiti ja lisäksi ystäväperhe Lahdesta. Kunnes yhtäkkiä oven takana oli myös systeri perheineen! Serkku perheineen on myös tuloillaan tänne eli täällä alkaa kohta olla ahdasta. Meitsi rakastaa, kun on elämää ympärillä!

Eli varatkaahan allakoihinne reissu Hämeenlinnan joulumarkkinoille, niin tulette astuneeksi sen maagisen kehäkolmosen ulkopuolelle. Erityisesti joulun aikaan siellä on kuulkaas tunnelmaa, ehkä jopa sellaista, mitä ei täällä pääkaupunkiseudulla pääse kokemaan!

Kivaa viikonloppua teille ja nähdään taas <3
Marifly rannekorut
Marifly rannekorut
Marifly rannekorut
Marifly rannekorut
Marifly rannekorut
Marifly rannekorut
Marifly rannekorut
Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

 1. On kyllä tyylikkäitä koruja!

  Ihanaa viikonloppua sinulle ja toivottavasti nähdään taas pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Marina! Tykkään ihan älyttömästi ja olenpa saanut kovasti kehuja, kun olen näitä pitänyt.

   Oikein ihaniä pyhiä myös Sinulle ja nähdään taas <3

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.