Still alive and hint of pink

14.12.2016Voi kökkö tätä blogikankkusta! Miten se nyt näin iski - keskellä kirkasta blogiarkea, yhtäkkiä ja yllättäen?

Tuntuu, että ei ole mitään sanomista, valoa on niin turkasen vähän, että kuvaus ei onnistu oikein mitenkään ja vanhat jututkin vaan kertyy ja kertyy julkaisemattomien juttujen ja kuvien arkistoon, kääk. Ja sen blogikankkusen lisäksi riesana on myös kammottavat tunnontuskat, kun yhtäkään blogijuttua ei vaan synny! Koitappa siinä sitten inspiroitua..

Tänään oli pakko päästä juttelemaan Marjukan kanssa ja toivoa, että se kadoksissa oleva into löytyisi hänen avustuksellaan ja kyllähän se oli hyvää ensiapua tähän yhtäkkiseen taudinkuvaan. Kuten edellisen jutun yhteydessä mainitsitte kommenteissa,  niin kyllä meillä on ollut puhetta yhteistubettamisesta ja niitä me taas ideoitiin. Voi vitsit miten hauskaa, koska ei meidän tarvitse raaputtaa pintaa kuin hetken, niin johan niitä ideoita syntyy. Ja kunnon nauruilla höystettynä:) Eli vlogin idea on nyt jonkinmoisena raakileena valmiina, eikä enää puutu kuin ne kyseiset naiset kameran edestä.

Eli siis, tulin vaan kertomaan, että hengissä ollaan. Kyllä tämä tästä vielä innoksi muuttuu:)

Kuvista kiitos Souliina <3


Bag: Burberry
Knit: Oasis
Trousers: Hundydory (clic)
Ankle boots: Oasis
SAND pink coat
Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. Ehdottomasti pitäisi repäistä uuden vuoden kunniaksi. Eiks se niin oo, että kaksi päätä toimii paremmin kuin yksi..? ; )

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.