Leopard midi

18.12.2016Sunnuntaita ystävät! Tämäkin viikonloppu alkaa olla viittä vaille taputeltu ja viimeinen viikko ennen joulua starttaa. Jokainen, jonka kanssa olen vaihtanut kuulumisia tässä hiljattain, kyselee joulusuunnitelmien perään ja onhan se vähän noloa vastata, että en tiedä. Meillä kun ei ole tapana suunnitella menoja sen kummemmin. Saatetaan käydä sukuloimassa ja saatetaan poiketa myös jossain ulkomailla, sen näkee sitten kun se on ajankohtaista.

Onko teillä jo kristallinkirkkaat suunnitelmat pyhien ajaksi?

Viikonloppukin hujahti kavereita tavatessa ja ihan vaan oleillessa kotosalla. Lauantaina olimme vähän isommalla porukalla syömässä Ravintola Nokassa Katajanokalla ja huh, mikä maistelumenu siellä oli! Ihan super! Yksi annoksista muuten tuotiin "pipo päässä" eli se annos oli jännästi piilotettu pipon alle. Vähän kuin kahvipannu pannumyssyn suojiin. He nimittäin markkinoivat siinä Suomi ruoan ohessa jonkun suomalaisen valmistajan tuotteita, enkä valitettavasti muista kuollaksenikaan minkä.. Mutta siis, mieletön ja superinnovatiivinen idea!

Kiitos ihanaiselle Ilonalle joukkojen koollekutsumisesta ja superkivasta illasta <3

Pidin viikonlopun aikana "kohtuullisen aktiivisesti" myös Instagramin tarinapuolta eli sieltä voi seurailla meikäläisen puuhasteluja toisinaan jopa reaaliaikaisesti. Se on kyllä kiva paikka ja tykkäänkin sen (ainakin toistaiseksi) rennosta meiningistä. Eiköhän sekin muutu ajan kanssa hifistelijöiden areenaksi, mutta niin kauan kunnes näin ei tapahdu, täytyy fiilistellä sen ilmapiiriä:)

Instagramin tarinapuolesta (eli mystories) puheen ollen, tulee mieleen eräs viime viikkoinen coctail -tilaisuus, jossa olin myös tämä mekko päällä. Tarinapuolta seuranneet saattoivatkin bongata aika mielenkiintoisen seuralaisen, joka minulla oli kyseisessä tapahtumassa:) En kerro kuka, jotain etuoikeuksia täytyy olla sitä seuraaville, hihi:) Ne tarinathan pyörivät Instassa vain 24 tuntia ja häviävät sen jälkeen taivaan tuuliin.. eli kannattaa seurailla ihmisten tarinoita sitä(kin) kautta.

Eipä oikeastaan mitään sen ihmeellisempää tällä erää. Oikein ihanaa joulunalusviikkoa teille ja mukavaa adventtisunnuntain jatkoa ystävät <3 Nähdään taas!
Animal print Oasis dress
Dress: Oasis (this one)
Biker: Stradivarius (similar here*)
Ankle boots: Mango (check these*)

* adlinks
Animal print Oasis dress
Animal print Oasis dress
Animal print Oasis dress
Animal print Oasis dress
Animal print Oasis dress
Animal print Oasis dress
Seuraa blogiani:

4 kommenttia:

 1. Nahkatakki sopii loistavasti tuon mekon kanssa yhteen eli hyvältä näyttää. :-)

  Hih, itse olen juuri vastakohtasi. Minusta on kiva suunnitella menoja etukäteen. Esimerkiksi lomissa puoli ruokaa on niiden odottaminen. Toisaalta osaan kyllä heittäytyä ex tempore -meininkiinkin.

  Joulunpyhän suunnitelmat ovat selvillä: köröttelemme miehen vanhempien luo eli perjantaina ajetaan koko muun Suomen kanssa ja uudenvuoden jälkeen körötellään taas muiden kanssa takaisin kotiin. Odotan kovasti joulua. On ihana mennä anopin valmiiseen pöytään, nähdä rakkaita ihmisiä ja olla lomalla yli viikko. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sara! Sama juttu, eli tykkään kyllä fiilistellä matkoja etukäteenkin, mutta yleisimmin me lähdetään ihan ex temporee, sen kummemmin suunnittelematta. Kivoja molemmat:)

   Ainakin teillä on siis seuraa tarjolla :D Eli turvallista matkaa ja oikein ihanaa joulun aikaa teille Sara <3

   Poista
 2. Hei, mitä kokoa käytät mekosta? Se on tosi ihana :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän oikeastaan poikkeuksetta Oasiksen vaatteissa kokoa UK 8 (vastaa Suomen kokoa 34). Neuleissa käytän kokoa XS. Tänään niillä alkoi muuten aika houkutteleva Ale!! Oli pakko tilata "pari juttua", hih:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.