Bling bling neule, vähän musiikin saralta ja peppujumpan tuloksia

5.12.2016Musiikkirintamalla tapahtuu nyt yhtä ja toista mielenkiintoista. Saara Aallon menestys on ollut ihan käsittämättömän huimaa. Olen nähnyt Saaran esiintyvän pariinkin otteeseen ja täytyypä näin jälkiviisaana todeta, että hän on ollut vaan liian hyvä ja liian kunnianhimoinen pienelle ja vaatimattomuuteen taipuvalle Suomelle. Suomella ei ollut kertakaikkiaan mitään järkevää tarjottavaa hänelle ja sen tähden on hienoa, että nyt hän on riittävän suurella areenalla menestyäkseen. Toivon kaikkea parasta Saaralle, ihan mieletön Suomikuvan keulahahmo. Olin perjantaina palaverissa brittien kanssa ja kyllähän tätä asiaa piti tietysti sivuta ja ottaa kunniaa suomalaisena hiukan itselleenkin, hih:)

Toinen mainitsemisen arvoinen asia musiikkirintamalla on tietysti Haloo Helsingin paluu uuden musiikin kera. Oletteko jo kuunnelleet heidän uuden biisinsä Rakas? Jos ette, niin tehkää se nyt, nimittäin se on parasta, mitä suomalainen musiikki voi ikinä olla! Mulla tulee siitä mieleen sellainen gramofoniajan musa, siinä on jotain niin nostalgista tunnelmaa.

Asusta vielä muutama sana, ja myös vähän mun pehvasta.

Olen esitellyt kuvien neuletta jo edellisessä postauksessa ja Instassa myös, mutta tässä vielä vähän parempaa kuvaa siitä. Sen erikoisuus piilee selkäpuolella, josta se on ihan ylös asti avoin. Aluspaita tosin kuuluu neuleeseen ja housujen päälle jätettynä pelastaa ne, jotka eivät rohkene esitellä pepandeerustaan. Kuten minä nykyään eli palataanpa siihen aiheeseen ihan kohta. Housut on muuten Hunkydorylta ja SS2017 mallistoa eli kaupoissa vasta joskus keväämmällä.

Mutta siis, meillä kotonahan on 54 porrasta, kuten pidempään blogiani seuranneet tietävät. Asumme omakotitalossa, jossa on neljä kerrosta ja kuusi tasoa ja portaat todellakin käytössä ihan joka hetki, kun olemme kotona. Meillä on myös hissi, mutta sitä tulee käytettyä lähinnä tavaroiden kuljetukseen. Kerroksista vielä sen verran, että keittiö on kolmannessa kerroksessa ja meidän makuuhuone sekä kylppäri on kaikkein ylimmässä kerroksessa eli sinne tosiaan pitää kiikkua se 54 porrasta. Kiikun siis päivittäin ihan normaalielämän nimissä satoja portaita ylös ja alas. Puuskutan hiki hatussa, kun on oikein kiire ja joku juttu tietysti siellä kaikkein ylimmässä kerroksessa noudettavana..

Meidän kotona on siis melkoinen kuntosali tämmöiselle kohtuullisen toimeliaalle tapaukselle ja se 2,5 vuotta kestänyt päivittäinen kuntosalijumppa alkaa tuottaa tulosta. Ainakin meikäläisen hanuriosastolla. Huomasin nimittäin tässä yksi päivä, että jumaleissön, mun pehva alkaa olla melkoisen pyöreä! Vähän revanssia siitä jatkuvasta ylös-alas-liikkeestä hiti hatussa. Meillä suvussa tuppaa olemaan kohtuullisen latteapeppuista naisväkeä ja muistan, kun jo nuorena kauhistelin mielessäni, että se tulisi olemaan minunkin kohtaloni joku päivä.

Kuntoilun saralta minun pitää esitellä teille myös eräs laite, joka on muuttanut tänne meille asumaan. Ja jota en anna pois, ikinä! Paras ja tehokkain kotilaite, mitä olen koskaan kokeillut ja niin helppo, mutta palataan siihen toisessa postauksessa.

Tämä oli nyt tässä tällä kertaa eli toivotan teille mitä parahinta huomista itsenäisyyspäivää! Nähdään taas <3

Oasis knitwear Hunkydory trousers
Knitwear: Oasis (this one)
Trouses: Hunkydory*
Ankle boots: Oasis (these)
Oasis knitwear Hundydory trousers
Oasis knitwear Hundydory trousers
Oasis Hunkydory
Oasis knitwear Hundydory trousers
Oasis knitwear Hunkydory trousers
Seuraa blogiani:

5 kommenttia:

 1. Upea pehva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kuule jumpattu hyötyliikunnan keinoin:)

   Poista
 2. Niin samaa mieltä Saarasta. Alkaa varmasti kummasi löytyä soittoaikaa myös Suomen radiosta. Onneksi ei suostunut luopumaan tyylistään, eikä päätynyt laulamaan humppaa tanssilavoille. Olen Saaran menestymistä jännittänyt koko X-Facorin ajan meidän naapurin kanssa. Lounasravintolan kassan kanssakin aina keskusteleme viikonlopun esitykset!
  En viime vuosina seurannut X-Factoria ollenkaan, mutta nyt oli taas pakko alkaa katsomaan.
  Kovaan rääkkiin kilpailijat ovat aina joutuneet, eli hyvin on Saara jaksanut. Puhuu englantiakin todella sujuvasti ja selviää hienosti haastatteluista. Kerrassaan hyvää mainosta Suomelle. Meitä kun pidetään sellaisina totisiana ja puhumattomina. Ja tietysi hänellä on vielä hyvä nimikin!!!!

  16 v poikani oli kauhuissaan, kun uhkasin varata X-Factor kiertueelle liput!

  Kerrassaan hyvää hyötyliikuntaa tuo portaitten ravaaminen! Peffa kiittää.... Tuo neule on kyllä todella kaunis.

  VastaaPoista
 3. Noi housut näyttää hyvälle ja samoin neule :)

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä, Suomella ei oikein ole Saaran genrelle annettavaa, hän sopisi hyvin musikaaleihin ja tuollainen ääni tarvitsee laajat ja massiiviset laulut. Mä veikkaan Saaralle voittoa! Pidetään peukkuja!

  Asu on ihana, ja sinä hottis beibi!👍🏻😻

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.