Mielipiteellä on merkitystä sekä lahjakorttiarvonta Stockmannille

28.11.2016Yhteistyössä Lifie ja Norstat

Onko siellä muita, jotka tykkää jakaa mielipiteensä? Niinkuin minä, joka on ollut jäsenenä jos jonkinlaisissa järjestöissä ja organisaatioissa ja aina ajautunut sen päättäviin elimiin. Sen siitä saa, kun on paljon äänessä.. En halua enää sitoa aikaani siinä määrin ja oikeastaan senkin tähden olen mukana Norstatin mielenkiintoisessa kampanjassa, koska koen vaikuttamisen edelleenkin mielekkäänä.Meillä kaikilla on mielipiteitä vaikkapa Lidlin mainoksista tai Valion maitopurkista tai siitä, mitä ne pitää sisällään. Tai ehkä jopa siitä, miten niitä tulisi kehittää, vai tulisiko kehittää ollenkaan. Parhaat tuotteet ja palvelut rakentuu vain yhteistyössä, eli kun niitä on kehittämässä yrityksen itsensä lisäksi me ihan tavalliset kuluttajat eli näiden tuotteiden käyttäjät. En oikein ymmärrä yrityksiä, jotka kehittelevät asioitaan meille kuluttajille ilman, että kysyvät meiltä mielipiteitä. Uskaltaisinko väitää, että aika monta kansantaloudellisestikin epäonnekasta yritystä olisi voitu jopa pelastaa sillä, että kansa olisi otettu mukaan osaksi päätöksentekoa? Koska meidän mielipiteillä on todellakin väliä!


Norstat on yksi linkki meidän tavallisten kuluttajien ja tuotteitaan tai palveluitaan kehittelevän yrityksen välillä. Olen itse ollut heidän paneelinsa jäsen nyt muutaman kuukauden ajan ja kertonut mielipiteeni jos jonkinmoiseen juttuun. Norstat järjestää monia erilaisia tutkimuksia, kuten tuotemaistatuksia, ryhmäkeskusteluita ja mysteerishoppauksia, joiden kautta voi päästä vaikuttamaan. Kannattaa ehdottomasti tulla mukaan! He nimittäin hakevat teitä/meitä ihan tavallisia ihmisiä mukaan paneeleihinsa, joiden aiheet vaihtelevat oikeastaan maan ja kuun välillä. Ne voivat liittyä esimerkiksi ruokaan, uusiin elintarvikkeisiin, makuvariantteihin, olueeseen, sikareihin, sähkösopimuksiin, kanta-asiakkuuksiin, vakuutuksiin, puhelinliittymiin eli meidän kaikkien arkeen liittyviin tuotteisiin ja palveluihin.Itse olin kesän alussa mukana eräässä kasvotusten tehdyssä haastattelussa, jossa kyseltiin mielipiteitä vielä kehittelyn alla olleesta sovelluksesta. Minun ei tietysti tarvinnut tietää tekniikasta yhtään mitään, vaan lausua mielipiteeni, josko olisin kiinnostunut sellaista käyttämään ja toisiko se lisäarvoa minun arkeeni. Kuka tahansa pystyy ottamaan sellaiseen kantaa, koska kyse on pelkästään jokaisen omista mielipiteistä.  Jos ei osaa sanoa mielipidettään, sekin on kyseiselle yritykselle tärkeä viesti!

Norstat on juuri nyt aivan erityisen kiinnostunut ihan tavallisista kuluttajista, jotka ovat kiinnostuneita elintarvikealan tuotteista tuotemaistatuksineen. Esimerkkejä Norstatin järjestämistä tutkimuksista on mm. tutkimusryhmä, jonka tuloksena Härkis on saanut nimensä tai tuotemaistatus, joka päätyi tälle Valion mainosvideolle.

Tutkimuksiin osallistumisesta saa lisäksi pienen palkkion (tutkimuksia tekemällä kerää pisteitä, joita voi lunastaa mm. leffalipuiksi tai lahjakorteiksi), mutta palkkio ei saa kuitenkaan olla osallistumisen tärkein motiivi. Norstat kannustaa myös ohjaamaan palkkion hyväntekeväisyyteen, joissa kohteina on mm. Mannerheimin lastensuojeluliitto, Syöpäsäätiö sekä Punainen Risti.

"Jätä yhteystietosi ja Norstat on sinuun yhteydessä muutaman arkipäivän sisällä. Jättämällä yhteystietosi liityt Paneeli.netin jäseneksi (jonka jäsen siis itsekin olen). Paneeli.netin jäsenyys on vapaaehtoinen, etkä sitoudu mihinkään liittyessäsi jäseneksi. Tutkimuksiin vastaaminen on aina anonyymiä ja luottamuksellista. Paneeli.netin jäsenenä valitset aina henkilökohtaisesti ne tutkimukset, joihin haluat osallistua. Kommenttejasi ja mielipiteitäsi ei voida yhdistää sinuun. Henkilökohtaisia tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman lupaasi. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä tätä kautta myydä tai markkinoida mitään."

Ja huom! Kaikkien tämän postauksen lopussa olevan lomakkeen täyttäneiden kesken arvotaan 50€ arvoinen lahjakortti Stockmannille. Aikaa yhteystietojen jättämiselle on keskiviikkoon 7.12 saakka. Tässä vielä arvonnan tarkemmat säännöt eli eipä muuta kuin onnea arvontaan ja tulkaahan tekin mukaan!

Yhteistyössä Lifie ja Norstat

2 kommenttia:

 1. Ihan mielenkiintoinen mahdollisuus päästä vaikuttamaan. Jos sivusto olisi suojattu, voisin pyydettyjen tietojen jättämistä harkitakin. Mukavaa toimeliasta viikkoa jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan ja kiitos kommentistasi! Pistin kyselyä asiassa eteenpäin ja lomake on nyt suojattu eli sen voi huoletta täyttää. Sain myös vastauksen, että näihin tietoihin ei ilman suojaustakaan pääsisi ulkopuolinen kovinkaan helposti käsiksi, mutta kiitos kuitenkin huomiosta!

   Ja toimeliasta viikkoa myös sinne Sinulle:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.