Beanie weather -look

12.11.2016

Pakko ottaa kaikki ilo irti näistä talvisista pipokeleistä! Voi että, miten kauniilta luonto ja koko Helsinki näyttää talviasussaan. Oma veikkaukseni on, että tätä iloa ei kauaa jatku, vaan kohta ollaan taas mustan ja pimeyden keskellä - näin se tuppaa menemään. Tänään oli jo ensimmäisiä merkkejä siitä, että lumi saa pian kyytiä.

Olisin päässyt tänään hiihtämään, mutta en tarttunut haasteeseen, koska halusin keskittyä taas pitkästä aikaa blogihommiin. Hiihtäminen on, varsinkin ensimmäisellä kerralla syksyn jälkeen niin pirun hikistä puuhaa ja mieluummin lähdenkin tänään ihan perinteiselle juoksulenkille. Vähän tietty harmittaa, että jätin sen väliin, koska mikään ei voita sitä tunnetta mahtavan hiihtolenkin jälkeen!

Kävin viime viikolla Kampin kolmannessa kerroksessa By The Way -liikkeessä, kun he järjestivät kivan bloggaaja-illan ja ostin sieltä tämän kuvissa olevan Samsoe & Samsoen pipon. Olen jotenkin niin hurahtanut kaikenmaailman pipoihin ja myssyihin, ja niitä on tullut hamstrattua tänä syksynä poikkeuksellisen monta. Isolierisissä "blogihatuissa" minua tuskin tulette näkemään, ne on jotenkin niin "blogimirkku" -statuksia eli minä pysyttelen ihan vaan tällä pipo/myssy -linjalla..

Lierihatuista on muuten pakko sanoa sen verran, että olen tasan kerran nähnyt henkilön, jonka päässä musta lierihattu oli todellakin vaikuttava näky. Se oli taannoin New Yorkin lentokentällä, kun vastaan asteli joku venäläinen, langanlaiha, noin 180 senttinen huippumalli kokomustassa asussaan. Silmät meinasi tipahtaa päästä, olin niin vaikuttunut hänen presenssistään.

Olisin muuten halunnut ottaa Leon mukaan näihin kuviin, koska mehän oltaisiin niin samasta puusta (lue: karvasta) veistettyjä tässä pipo-karvahuivi -setissä. Leo olisi tehnyt lookista ihan täydellisen koiraversion, mutta se poika lähtikin meidän teinin kanssa mummolaan viikonlopuksi. Minun karvainen talviasuste lähti siis lomareissulle, hahhaa:)

Ensi viikolla lähden pariksi päiväksi Lontooseen ja kerrankin sellaisella aikataululla, että ehdin melkein kokonaisen päivän kierrellä kaupunkia ihan kaikessa rauhassa. Mikään ei ole niin ihanaa kuin ajatus siitä, että pääsee fiilistelemään Lontoota rauhassa, istumaan ihaniin kahviloihin ja tehdä vain sitä, mitä milloinkin päähän pälkähtää. Ainoa toivomukseni on, että Lontoossa ei sataisi vettä sinä kyseisenä päivänä. Seuraava päivä onkin sitten ohjelmaa täynnä aamusta iltaan ja kotiinpaluu vasta yömyöhällä.

Koneelle on kertynyt tekemättömiä blogipostauksia vaikka kuinka paljon ja yritänkin huomisen sunnuntaipäivän pyhittää rästiytyneille blogihommille. PS. En muuten yhtään tykkää käyttää termiä "yritän", koska asiat joko tehdään tai ei tehdä.. Turha termi, jonka voisi vaikka poistaa suomen sanakirjasta tässä yhteydessä käytettynä. Samoin kuin termin "mutta", joka kumoaa lauseesta kaiken edellä sanotun. Varsinkin työyhteisöissä niin väärinkäytetty konjunktio, vai miltä kuulostaa: Olet hyvä, mutta..  Eli Mutta -sana myös roskakoriin.

Nyt lienee syytä lopettaa ennenkuin jutut menee ihan sivuraiteille.. Ei siis muuta kuin ihanaa lauantaita teille kaikille ja nähdään taas!
Winter in Helsinki
Scarf: Banana Republic (Check this)
Coat: Oasis (similar here)
Boots: Timberland (clic here)
Faux leather pants: Oasis (clic)
Bag: Burberry

Samsoe & Samsoe beanie

Timberland shoesBanana Republic scarf

Scandinavian style

Scandinavian style
Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

  1. Nahkahousut <3 t.Jani-75

    VastaaPoista
  2. Onko nuo tekonahkikset..polyuretaania pinnaltaan?
    -pete

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.