Suosikki ihonhoitotuotteet at the moment

31.10.2016

Menen suunnilleen sekaisin kauppojen ihonhoitotuotteiden valikoiman kanssa, koska tarjontaa on niin julmetun paljon. Sempä tähden tykkään lukea vinkkejä blogeista ja löytää niiden avulla edes hiukan suuntaviivaa, mitä kannattaisi hankkia. Eli sen tähden tässä teillekin hyviä, toimivia vinkkejä ihonhoitotuotteiden osalta, jos sellaisia tarvitsette.

Kertaus ensinnäkin omaan ihon laatuun. Minulla on aina ollut vahvasti sekaiho, joka on helposti rasvoittuvaa sorttia. Kärsin nuorempana myös aknesta ja käytinkin pääsääntöisesti sellasia tuotteita, jotka eivät sisältäisi öljyjä ollenkaan. Erilaisten hoitojen ja oikeiden tuotteiden avulla olen onnistunut saamaan ihon pahimmat ongelmat kuriin, eikä kiiltely ole enää samanlainen ongelma kuin se pahimmillaan oli. Olen siis aikalailla tyytyväinen ihoni tämänhetkiseen tilaan, vaikka ammattilaiset valittavatkin sitä jatkuvasti kosteusköyhäksi. Siitäkin huolimatta, että käytän kosteuttavia naamioita päivittäin. No mutta, ei mennä vielä niin pitkälle.

Aloitetaan siis ihan muutamasta suosikki-ihonhoitotuotteesta, jotka olen käytössä havainnut todellakin jakamisen arvoisiksi vinkeiksi.

Ensinnäkin öljyt ihonhoidossa. Nostan hattua, kiitän ja kumarran siitä kultaakin arvokkaammasta vinkistä, jonka Dermalogican Mari Salokannel minulle taannoin antoi. Eli aloita meikin puhdistus aina öljyllä, hiero sitä kasvoille, myös silmille ja pyyhi vanulappusilla sen jälkeen pois. Sen jälkeen vasta käytä kasvojen puhdistusaineita.

Siitä lähtien olen pessyt meikkini pois noudattaen yllä mainittua rutiinia ja ai että, miten pehmeä ja puhdas iho on sen jäljiltä. Myös silmämeikki lähtee samalla metodilla enkä olekaan enää sen jälkeen käyttänyt silmämeikin puhdistukseen muita aineita.

Dermalogican ihana ihana precleansing -öljy pääsi loppumaan ja kokeilin Lieracilta saamaani uutta Sensorielle kosteuttavaa öljyä. Toimii! Ja tuoksuukin ihanan lempeältä yhdistelmältä greippiä, mandariinia ja pomeranssin kukkia. Erittäin lämmin suositus kumpaisellekin öljylle!

Lierac Sensorielle öljy
Dermalogica precleanse puhdistusöljy
Dr. Hauschkalta on tässä hiljattain tullut markkinoille mielenkiintoinen uusi Regeneration -linjasto, joka on suunnattu hieman kypsemmille eli ikääntyvälle (eli siis valitettavasti meikäläisenkin) iholle. Olen käyttänyt kyseisen linjaston tuotteita nyt parisen kuukautta ja hurahtanut sarjaan! Koostumus on runsas, mutta kuitenkin kevyt ja ravitseva. Aivan erityisen ihastunut olen kyseisen linjaston näihin kolmeen tuotteeseen, eli
 • Silmänympärysvoide. Ihanan täyteläinen ja tietysti Dr. Hauschkalle tyypilliseen tapaan 100% luonnonkosmetiikka. Ihan hyvä, kun voide on kuitenkin iholla koko pitkän päivän. Kvitteninsiementen, koivunlehtien, puna-apilan, acerolakirsikan, tyrnin, kallisarvoisen macadamiapähkinäöljyn ja purasruohon yhdistelmä huolehtii ihon kosteustasapainosta koko pitkän päivän.
 • Seerumi, joka on ihan täydellinen, kevyt, mutta kuitenkin ravitseva vaihtoehto meikin alle. Joko päivävoiteen kanssa tai sitten rohkeasti ilman. Kvitteninsiementen, pitsi-itulehden, puna-apilan ja apilankukkahunajan yhdistelmä tarjoilee ravinteita, joita iho kipeästi tarvitsee tässä vaiheessa uudistuakseen.

 • Kaulan ja decoltee -alueen voide, joka on tästä Dr. Hauschkan Regeneration -sarjasta ehkä se kaikkein mielenkiintoisin tuttavuus. Vaikka kaikista näistä kolmesta aivan erityisen paljon pidänkin. Tykkään ihan mahdottomasti ja levitänkin voidetta aamuin ja illoin. Rohtosalkoruusun, koivunlehtien, puna-apilan, macadamiapähkinä- ja arganaöljyn yhdistelmä hoitaa ihoa intensiivisesti ja huolehtii ihon kosteustasapainosta. Ja voide imeytyy hetkessä, eikä jätä minkäänlaista nihkeää pintaa. Ja tästä eteenpäin en nimittäin unohda kaulan ja decolteen kosteutusta enää ikinä. Älkää tekään! 
Dr. Hauschka Regenerating Neck and Decollete Cream
Mutta hei, mukavaa huomenna starttaavaa marraskuuta teille kaikille! Hyvän ystäväni Facebook -päivitystä lainatakseni: Jos keskiviikkona tulee talvi, minäpä yllätyn varmuuden vuoksi jo nyt. Suosittelen sitä samaa teillekin.

Seuraa blogiani:

4 kommenttia:

 1. Dr. Haushckan ikääntyvän ihon seerumi ihan loisto tuote. :)

  VastaaPoista
 2. Oli kiva tavata tänään ja ihonhoidon vinkkejä on aina mukava lukea :) Itselläni kanssa aika vaativa iho, kun on herkkä, helposti rasvoittuva sekaiho, joka on myös tosi pintakuiva.

  VastaaPoista
 3. Tuo Lieracin pullo huutelee mun nimeä jo ihan ulkomuodon perusteella!
  Itse olen käyttänyt Lumenen kosteuttavaa öljyä nassuun ja tykännyt. Tuoksuu myös ihanalle ja jättää ihon heleäksi ja kimmoisaksi. :)

  VastaaPoista
 4. Dr. Hauschkan ihonhoitotuotteet kuuluu mun ehdottomiin luonnonkosmetiikan lemppareihin! :)

  PS. Oli kiva nähdä tänään ohimennen!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.