Sand kevättä

28.10.2016

Wikipedia on aika tyly marraskuuta kohtaan, vaikka se ei liene sen vika. Ja kohtahan marraskuu on jo ilahduttamassa meitä, kuten viestit verottajalta. "Etelä-Suomessa marraskuu on pääosin synkkä ja lumeton, sateet tulevat etelässä useammin vetena tai räntänä kuin lumena.. Marraskuussa sateet voivat olla hyvin pitkäkestoisia.. Auringonpaistetta saadaan marraskuisin todella niukasti, johtuen runsaasta pilvisyydestä." Jne.

Taistelu marraskuun synkkyyttä vastaan kannattaa aloittaa asap. Ja minä ajattelin aloittaa sen näyttämällä teille jo vähän ennakkoa, miltä kevät ja kesä 2017 tulee näyttämään kauppojen tarjonnassa. Kauppiaathan ovat jo ostaneet kevään mallistot ja showroomeillakin näyttää erittäin kivalta ja raikkaalta - keväiseltä siis.

Nämä kuvat ovat Sand´n showroomilta, jossa pääsin vierailemaan parisen viikkoa sitten. Yleisilme mallistosta oli todella positiivinen yllätys - niin paljon kivoja, raikkaita värejä, kukkakuoseja, printtejä, pastellisävyjä ja paljon kontrasteja. Kontrasteja rouhean ja sievän, nykyisyyden ja menneisyyden, feminiinisyyden ja maskuliinisuuden, sporttisuuden ja formaalin välillä.

Kyllä me tullaan selättämään edessä oleva synkkä jakso ja joulukuussahan päivät alkaa jo hiljalleen taas pidentyä!

Sand kevät 2017
SAND kevät 2017
SAND kevät 2017
Ravintola Gaijin
SAND kevät 2017
SAND kevät 2017
SAND kevät 2017
Ravintola Gaijin
Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.