Ranne-Choker by DAILE ja ALE-koodi

8.10.2016

Olen viime aikoina innostunut parista eri muotitrendistä, mitä tulee koruihin. Toinen on kaulalle kieputettavat choker -korut (ts. minun tapauksessani musta nahkaremmi) ja toinen on sellaiset kaksiosaiset korvikset, joista toinen osa tulee korvalehden taakse ja toinen korvalehden eteen. Tiedättekö ne sellaiset korvikset, joissa korvalehden takana voi olla isokin pallukka? Aika jänniä minusta.

Ranteessa tulee pidettyä useinkin vain kelloa, koska en oikein innostu sellaisista kovin "koru-koruista". Mutta rennoista nahkaremmi -koruista, jotka kivasti kiepautetaan ranteen ympärille, vetoaa meikäläiseen jotenkin ihan täysillä. Aina, kun kaulakorussa tai rannekorussa on ohutta nahkaremmiä ja sen lisäksi jokin kiva koruosio, alkaa sydän väpättää ja se on vaan pakko saada. Tykkään kontrasteista ja sellainen toteutuu nahkaremmikoruissa perin usein.

Alla kuvissa olevien hopean- ja kullanvärisisten rannekorujen takaa löytyy suomalainen nettikauppa DAILE rannekorut. Niiden valikoimaan kuuluu mustia, sinisiä, ruskeita nahkaremmejä kuin myös merellisempi nailon -versio myös. Mallisto on pieni, mutta todella intensiivinen eli kurkkaa ihmeessä se vaikka tästä näin, klik.

DAILEn korut on todellakin laadukkaat ja ne on unisex -mallia eli sopii sekä miehille että naisille. Rannekorun pituus on myös helposti säädeltävissä niin ohueen kuin paksuun ranteeseen, sen kun vaan pätkäsee remmiä poikki ja se on sillä selvä. Jos veneily tai purjehdus kuuluu harrastuksiin, olisi tässä oiva lahjaidea vaikkapa sellaiselle henkilölle. Tai kenelle tahansa trendsetterille. Voisin nimittäin veikata, että choker -trendi leviää superkuumana seuraavaksi ranteeseen, vai mitä sanotte?

Koodilla BW10 saatte nyt 10% hinnasta pois eli kannattaa hankkia joko itselle tai sitten lahjaksi vaikkapa pukinkonttiin. Sekin aika on tuotapikaa..

Olisi kiva kuulla, mitä mieltä te olette näistä nahkaremmikoruista ja mikä on teidän suosikkinne mallistosta?

*Postaus tehty yhteistyössä DAILE rannekorut kanssa.
Daile Bracelet

Daile Wristlet

Daile Rannekoru

Daile Bracelet

Daile Rannekoru
DAILE rannekorut on tuore perheyritys Hyvinkäältä. Tavoitteenamme on tarjota uniikkeja & tyylikkäitä rannekoruja, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin. Yritys syntyi innostuksesta kelloihin ja koruihin; halusimme tuoda jotain omaa kyseisille markkinoille. Rannekorumme ovat selkeälinjaisia ja ne sopivat niin naisille kuin miehillekin.

Rannekorumme valmistetaan laadukkaista materiaaleista: ankkurit ovat terästä, joissa osassa on 18 karaatin kelta- tai rosekulta päällystys. Päällystys on tehty PVD menetelmällä, joten kultaus on hyvin kestävä (samaa menetelmää käytetään mm. Sveitsiläisten laatukellojen kultauksissa). Rannekkeet ovat joko nahkaa tai nailonia. Jokainen rannekorumme on yksilöity DAILE kaiverruksella.

Tavoitteena on laajentaa valikoimaa jo tämän syksyn aikana pelkästään naisille suunnattuun rannekorumallistoon. Rannekorujamme on toistaiseksi saatavilla vain verkkokaupastamme www.dailewrist.com.

Toimimme kansainvälisesti. Tällä hetkellä tuotteitamme on myyty Suomen lisäksi pääasiassa Etelä-Eurooppaan.

2 kommenttia:

  1. Olipas stylejä! Merellisemmät versiot himottavat, mutta ovatkohan liian kesäisiä näin talvea kohti mentäessä? Enkö vain huomannut, mutta missä tuotteet valmistetaan. tiedätkö? Sivuilla olisi ollut kiva olla vaikka kuva yrittäjistä tai hiukkasen enemmän avata ketä ovat. Tulisi tutummaksi ja sitoutuisi helpommin. Just my 2 cents... : )

    VastaaPoista
  2. Kivan näköisiä. Mun poika käyttää koruja ja olen etsinyt hänelle nahkaista rannekorua kun edellinen katosi.. Tuo musta steel olisi ehkä sopiva pojalle..

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.