Oversized pink coat

19.10.2016

Meillä oli tänään Marjukan kanssa oikein kunnon "tyttöjen päivä". Nähtiin heti aamusta Gantin showroomilla Korkeavuorenkadulla, ihasteltiin siellä ihanan keväisiä sisustusjuttuja ja mentiin kiireen vilkkaa Fredalle Hiussali Peiliin. Siellä Jennimaria taikoi meille molemmille Shellac -geelilakalla upeat syyskynnet. (Niistä myöhemmin lisää ihan omassa postauksessa.) Kun kynnet oli kuivuneet, juostiin tuhatta ja sataa Spaltille katsastamaan Longchampin kevään 2017 tarjontaa ja sieltä vihdoin syömään. Tai minä en syönyt, katselin vaan Marjukan annosta.. Sorruin nimittäin napostelemaan kaikkea kivaa showroomeilla, eikä yksinkertaisesti tehnyt mieli mitään. En ymmärrä, miten Marjukka pystyi vastustamaan napostelukiusauksen!

Mehän oltaisiin voitu istuskella ruoka-annoksen äärellä ties miten pitkään, mutta olihan meidän pakko vielä yhdessä päästä ihmettelemään Aleksanterinkadulle ilmestynyttä Espanjan lahjaa eli Massimo Duttia. Sitä kun on odotettu ja siitä on puhuttu ties miten kauan ja nyt se on vihdoin täällä! Myymälä on todella elegantti, ihan kuten Massimo Duttin tarjontakin ja kyllähän tämä kyseinen brändi tuo Helsingin keskustaan taas yhden brilliantin syyn poiketa siellä. Helsingin keskustasta on kovaa vauhtia kehkeytymässä varsin kansainvälinen metropoli, kunhan vielä Other Storieskin ilmestyy katukuvaan, muistaakseni huhtikuussa 2017. Ihanaa, kun ainakin keskustassa on muitakin kuin samoja skandi -brändejä, joita jokainen suomalainen ostoskeskus tuppaa olemaan pullollaan.

Kun kaksi bloggaria on liikenteessä, tarkoittaa se käytännössä, että ketään ei sen kummemmin tarvitse kosiskella kameran taakse. Päinvastoin, on sekä ilo että kunnia päästä itsekin kuvaamaan ilman, että sitä kuvattavaa tarvitsee suostutella mitenkään. Se on kuulkaas ihan älyttömän mukavaa, eikä keskustassa kuvaaminen tai kuvattavana oleminenkaan häiritse ollenkaan. Toisin sanoen ei hävetä yhtään, koska sitäkin tunnetta on podettu monet kerrat.

No mutta, sain siis Marjukan avulla kuvattua vihdoinkin tämän päällä olevan uuden Sand´n takin. Joka on muuten osoittautunut varsinaiseksi päitten kääntäjäksi, koska joka ikinen kerta, kun käytän tätä, joku tulee ja pysäyttää kadulla tai metrossa tai missä milloinkin. Olen saanut osakseni enemmän huomiota vain silloin, kun Leo on kainalossa ja ollaan oltu kaupungilla sen kanssa, mutta siis, Leo on saanut kovan vastuksen tästä takista. Täsmennettäköön vielä, että meitä kumpaakaan ei häiritse, vaikka kadulla tullaankin silittelemään joko minun takkiani tai Leoa:)

Muusta asusta sen verran, että Oasiksen supernaisellisen pitsisomisteisen neulepaidan yhdistin tällä kertaa harmaitten jogging -housujen ja lakerinilkkureiden kanssa. Esittelin muuten tätä samaista paitaa jo aikaisemmin eli tarkempia kuvia siitä voit katsoa tästä postauksesta, klik.

Jos siis haluat huomiota osaksesi kaupungin vilskeessä, hankippa joku tämmöinen pinkki takki. Tai vaihtoehtoisesti ota Pomeranian kainaloon:)

Loppuun vielä erittäin tärkeä asia! Nimittäin Indiedays Inspiration Blog Awards lähestyy ja palkittavat valitaan tälläkin kertaa äänestämällä. Itse en ole ehdolla, vaan toivoisin että antaisit äänesi Marjukan upealle Fab Forty Something -blogille. Meidän aikuisten bloggaajien on jo vihdoinkin aika saada tunnustusta osaksemme ja me varmistamme sen parhaiten lyöttäytymällä yhteen ja keskittämällä äänemme Marjukalle. Pääset äänestämään Marjukan blogia tästä linkistä klik ja valitsemalla "Katso ehdokkaat". Äänestysaikaa on tämän kuun loppuun eli 30.10 saakka, ja tulos paljastetaan gaalassa lauantaina 5.11.

Ei siis muuta kuin äänestämään. Ja me nähdään taas <3

PA190098
Coat: Sand** (this one*)
Knit: Oasis (same in black)
Soft joggers: Gap (similar here and here)*
Boots: Mango (check these and these)*

*adlinks
**gifted
Sand Pinkki takki
PA190092
Sand Pink Coat
PA190095
Photos by Marjukka
Seuraa blogiani:

5 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia olette napsineet. Ja ihanat vaahtokarkkivärit asussasi.

  VastaaPoista
 2. Ihana asu taas kerran <3 ja todellakin nyt on aikuisten aika!! :)

  Ihanaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
 3. No joo, en ihmettele että päitä kääntyy! Tosi pirtsakka takki ♡

  VastaaPoista
 4. Oli supermukava päivä, ja ai että meillä on hienot kynnet! Nähdään huomenna messuilla!

  VastaaPoista
 5. Interesting blog and very amazing detail about the business writer Dubai well done keep it up.
  copywriter in dubai

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.