Ihanaa Elloksen syysmuotia

25.10.2016

Kun silmiini pompahti Elloksen sivuilta alla ensimmäisessä kuvassa oleva pinkki takki, en voinut olla vinkkaamatta sitä myös teille. Uppouduin myös Elloksen ihanien syysneuleiden maailmaan ja poimin sieltä joitain kaunokaisia teille tännekin nähtäväksi.

Muistattehan, että Elloksella joutuu harvoin maksamaan ostoksistaan täyttä hintaa, kun muistaa vaan käyttää asianmukaisia koodeja. Koodit ei useinkaan käy huonekaluihin, mutta muutoin ne toimii aikalailla laajasti koko mallistoon.

Tässä tämän hetkiset alennukset ja koodit, olkaatte hyvät!

Uudet asiakkaat (viimeisimmästä tilauksesta on kulunut yli 2 vuotta): 40% alennus kalleimmasta tuotteesta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, susteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Pienin toimitettava tilaus on 25€. Toimituskulut lisätään tilauksen loppuun. Edut ovat voimassa 31.12.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20€), kun tilaat nyt. Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin

Koodilla 345874 - 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta ja 15% alennus tilauksen muista tuotteista.  Alennukset koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennukset koskevat normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennukset ovat voimassa 30.10.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Desingn by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

30% alennus Elloksen oman valikoiman lastenvaatteista ja -kengistä. Koskee lastenvaatteita ja -kenkiä, joissa merkintä Kampanjahinta. Voimassa 30.10.2016 saakka.

Ellos

Ellos
1. Harmaa neule kultaisilla napeilla
2. Sininen neule kultaisilla napeilla
3. Rosa neule, jossa sivuhalkiot
4. Harmaa pitkä neule

Ellos
1. Isadoran must-have Face Sculptor 3xhighlighter
2. Nahkahansikkaat vetoketjulla
3. Odd Mollyn Girl Power -kaulahuivi rosahapsutuksella
4. Paksu kalanruotoinen kaulahuivi

Seuraa blogiani:
Google+

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

1 kommentti:

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.