Ensi viikolla Marks & Spencer´llä vietetään työpukeutumisen teemaviikkoa

14.10.2016

*Yhteistyössä Marks & Spencerin kanssa

Olette ehkä tässä kuuden vuoden blogiurani aikana bonganneet, että en erityisemmin keräile kaappeihin mitään mahdottoman kalliita vaatekappaleita, koska pukeutumisessa pidän vaihtelusta. En omista monien satojen eurojen kashmirneuleita, vaikka laadusta tykkäänkin ja siitä huolimatta omistan itse asiassa montakin kashmirneuletta. Asusteisiin sen sijaan saatan helposti satsata isojakin summia..

Omaan pukeutumisfilosofiaani Marks & Spencer sopii ihan täydellisesti. Ihan mieletön kokoelma toinen toistaan ihanampia mekkoja, kotelomekkoja, neuleita, jakkuja, alusasuja ja ties mitä. Ja todella kohtuulliseen hintaan. Itse asiassa M & S:n vaatteet sopii pääsääntöisesti jokaisen kukkarolle. Lisäksi mallisto vaihtuu sen verran tiuhaan, että aina on jotain uutta kansainvälistä tuulahdusta tarjolla. Sellainen uppoaa meikäläiseen.

Ensi viikolla kannattaa ehdottomasti jokaisen poiketa Marks & Spencerin liikkeissä, koska silloin painopisteenä on ennenkaikkea työpukeutuminen. Maanantaista lauantaihin kestävän teemaviikon (17. - 22.10) aikana on tarjolla monenlaista ohjelmaa, eli kurkkaappa tästä linkistä (klik), mitä kaikkea omalla paikkakunnallasi tapahtuu. Tarjolla on mm. sukkahousu -innovaatioiden ja muotoilevien alusasujen esittelyä, stailausta ja aika houkuttelevalta kuulostava ja ihanan brittiläinen Afternoon Tea -hetki. Esimerkiksi alusvaatekokoelma hakee vertojaan ja muotoilevat alusasut on ehdoton "must have" ihan jokaiselle naiselle!

Kävin Marks & Spencerin Helsingin keskustan tavaratalossa tällä viikolla ja kuvasin teille tämänhetkistä liikkeen tarjontaa. Henkilökunnasta Marita Lindholm-Ziolek esitteli mm. omia suosikkejaan ja hänen avustuksellaan keräilimme minullekin kaikkea kivaa kotiin kuvattavaksi. Niitä tulette näkemään tässä viikonlopun aikana eli pysykäähän kuulolla.

Teemaviikko starttaa siis maanantaina, jolloin valikoimatkin on parhaimmillaan eli kannattaa olla ajoissa liikkeellä! Ihanaa viikonloppua ja nähdään tosiaan asukuvien muodossa tuota pikaa <3

Marks & Spencer Finland
^Kakkoskerroksen Tailoring -mallisto on pullollaan trendikkäitä business -asuja.
Marks & Spencer Finland

Marks & Spencer Finland
^Siniset Napoleon -housut on trendien aallonharjalta!
Marks & Spencer loafer

Marks & Spencer takki

Marks & Spencer Finland
^Helsingin tavaratalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee Autograph -mallisto, josta löytyy erittäin tyylikkäitä työvaatteita, joissa on nuorekas twist.
Marks & Spencer nahkahansikas -valikoima

Marks & Spencer loafer

Marks & Spencer takkivalikoimaa

Marks & Spencer Marita Lindholm-Ziolek
^Helsingin tavaratalon ensimmäisessä kerroksessa on M & S:n suosituin mallisto eli Per Una. Marita Lindholm-Ziolek esittelee omaa(kin) suosikkiaan eli supertyylikästä midimittaista printtihametta.
Marks & Spencer midihame
^Aika trendikäs, vai mitä!
Marks & Spencer neuletakki

Marks & Spencer Marita Lindholm-Ziolek
^Hyvin istuva ja erittäin suosittu kotelomekko kauniilla printtikuosilla tuo kivasti väriä työpukeutumiseen. Business -asussakin voi olla väriä ja se voi olla naisellinen muodoiltaan!
Marks & Spencer pitsipaita

Marks & Spencer muotoilevat alusasut
^Käytän itse AINA muotoilevia alusasuja mekkojen alla. Siitä en tingi! Marks & Spencerillä on mahtava valikoima tarjolla ja nämä todellakin ovat jokaisen naisen "must have".
Marks & Spencer alusasut ja yöasut
^Alusasuja on ollut M & S:n valikoimissa jo 90 vuotta!
Marks & Spencer Marita Lindholm-Ziolek
^Ihana kimono -mallinen aamutakki on Maritan oma suosikki.
Marks & Spencer yöasut

Marks & Spencer yöasut

Marks & Spencer alusasut
Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.