Marks&Spencerin syksy näyttää sekä tyylikkäältä että nuorekkaalta

9.9.2016

Olin tänään aamulla tutustumassa Marks&Spencerin (M&S) syksyn tuulahduksiin, jossa syysmallisto on juuri nyt runsaimmillaan.

M&S syksyn malliston voisi kiteyttää sanoihin laatu, tyylikkyys ja nuorekkuus. Mallistossa on haettu värien ja materiaalien runsautta, esim. metallinhohtoiset sametit, näyttävät jakardinkankaat ja dramaattinen pitsi nousevat vahvasti esiin. Näiden vastapainona on neutraalimpi väripaletti, jossa on lämpimän hillittyjä sävyjä, kuten khaki, kamelinruskea, viininpunainen, metsänvihreä ja liuskekivenharmaa.

Vaikka M&S vannoo laadun nimiin, on mallisto varsin kohtuuhintainen, kuten kuvistakin näette. Lisäpisteitä siitä, että hinnat on varsin näyttävästi esillä myös mannekiinien päällä olevien vaatteiden osalta!

Olen itse suorastaan hamstrannut M&S:n alusvaatteita ja ne muuten istuu päälle kuin hansikkaat. Heillä on nimittäin maailmanlaajuisesti 33 miljoonaa (muutakin) alusasuasiakasta ja M&S juhliikin nyt syyskuussa 90 vuotista asiantuntijuuttaan sillä sektorilla. Mutta se, mitä en ennestään tiennyt, liittyy sukkahousuihin. Niissä on nimittäin niin monet jutut otettu huomioon, mitä minä en ole sukkahousujen suurkuluttajana hoksannut edes vaatia. Esimerkiksi joittenkin sukkahousumallien kärkivahvikkeet ja pohja on kuin villasukkaa. Tai että sukkahousun teknologia estää silmukkapaon, siis sen, että pieni reikä ei lähde repeytymään. Tai sitä, että sukkahousun jalkapohja -osassa on silikonityyny estämässä liukumista ja lisäämässä käyttömukavuutta kengässä. Eikä hinta ole edelleenkään kohtuuton!

Mutta siis, tässä aamun kuvasaldoa inspiroivasta syksyn alkupamauksesta! Juttu jatkuu huomenna, kun esittelen teille erään tapahtumasta bongatun superchic -asun.

Huomiseen siis!


Marks&Spencer
Marks&Spencer
Marks&Spencer
Marks&Spencer
Marks&Spencer
Marks&Spencer
Marks&Spencer
Marks&Spencer
Marks&Spencer
Marks&Spencer
Seuraa blogiani:

4 kommenttia:

 1. Hei, onkohan Marks&Spencerin Suomen liikkeissä myös isompia vaatekokoja? Petra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, voin vastata tähän, kyllä siellä on, brittikoko 22 ainakin löytyy. Suosittelen myös alusvaatteita, laadukkaita rintaliivejä löytyy myös isommalle rintavarustukselle. -Patsy-

   Poista
 2. Mä ostan nykyään alusvaatteet M&S:stä. Pitääkin tutustua sukkahousuhin myös.

  VastaaPoista
 3. Kiitos sukkahousuvinkistä, ehdottomasti testiin! Harmi kun Pohjanmaalla ei ole M&S:iä, mutta onneksi Keski-Suomi visiittejä tulee usein, niin saan Jyväskylästä. Olen aina vannonut Wolfordien nimeen, mutta mielestäni laatu on kyllä heikentynyt niissä vuosien aikana. Tuntuu aika hurjalta laittaa yli 50 euroa sukkahousuihin ja huomata kahden käyttökerran jälkeen, että rikki män.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.