Kolme kertaa kolme asiaa, joita ette ehkä vielä tienneet minusta

28.9.2016

3 asiaa, joita odotan - tiskikoneen huoltoa, Lontoon matkaa (aina) ja erään ison projektin lopullisten aikataulujen lukkoonlyöntiä.

3 asiaa, joita haluan - että Äiti muuttaisi tänne Helsinkiin, että Donald Trumpia ei valittaisi USA:n presidentiksi ja haluan myös kameraan uuden objektiivin (kuten aina).

3 asiaa, jota teen usein - nauran, juttelen puhelimessa syssen kanssa ja mietin, mitä ihmettä laittaisin päälleni.

P9270011

3 asiaa, joista tykkään - Ellos koti -sivusto (voisin asua siellä), tuorepuristettu appelsiinimehu ja uusi, ihana laukku.

3 asiaa, joista en tykkää - sienet, tyypit, jotka valittaa lakkaamatta ja joka asiasta, huono asiakaspalvelu.

3 asiaa, mitä minun pitäisi tehdä - vastata muutamaan sähköpostiin (jotka on odottaneet vastausta jo liian kauan), ulkoistaa ensi viikon ruokalistan teko omille tytöille ja käydä postissa.

P9270013

3 asiaa, mitä minä osaan - siivota oman kodin paremmin kuin kukaan muu (päihitän kuulkaas ammattilaisetkin), hallita monta asiaa yhtäaikaa ja nauraa omille jutuille (näin ainakin "vakkari" väittää, heh)

3 asiaa, mitä en osaa - nukkua pitkään / valvoa myöhään, tehdä kovinkaan mielikuvituksellista ruokaa, kasata Rubikin kuutiota (enää).

3 asiaa, jotka rauhoittavat minut - puhdas ja siisti koti, kattava "to-do" -lista ja se, kun siitä voi vetää yli ne asiat, jotka on jo tehty.

P9270015

3 asiaa, jotka saavat minut stressaantumaan - tekemättömät työt, epäoikeudenmukaisuus missä tahansa asiassa ja tietotekniset ongelmat.

3 asiaa, mitä tein viikonloppuna - leivoin, siivosin kodin perusteellisesti ja houstasin muutamat ihanat vieraat.

3 asiaa, mitä olen tehnyt viimeisen viikon aikana - poikkesin Norexin (eli suomalaisen alkoholi -maahantuojan) 35-vuotis -juhlissa yhdessä erittäin hyvän ystäväni kanssa, potenut sen jäljiltä hienoista hang-overia ja opiskellut Googlen hakusanapolitiikkaa asiantuntijan johdolla.

P9270019
P9270009
^The bitch look
^The normal me
P9270021
Photos by Marjukka.

Seuraa blogiani:

3 kommenttia:

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.