Idea vaikkapa syntymäpäivälahjaksi

3.9.2016

Minulla on tapana pitää kotona jemmassa aina jotain viemisiä tuliaisiksi tai syntymäpäivälahjaksi tai mihin tilanteeseen milloinkin. Joskus on kiva ilahduttaa ystävää ilman sen kummempaa syytäkin.

Yritän miettiä viemisiä aina niin, että se olisi jotain, josta itsekin ilahtuisin. Itse tehty kakku tai piirakka tai muu leivonnainen on aina hyvä vaihtoehto, tosin valmistaminen vaatii hieman aikaa. Mutta onhan se jotain sellaista, josta ei voi olla ilahtumatta.

Keittiöön on myös helppoa ostaa erilaisia "tarviketta", tosin siinä liikutaan jo ilahduttamisen rajamailla, koska ihmisillä tuppaa olemaan jo kaikkea vähän liikaa. Itse tilasin Joulesin verkkokaupasta ihanan erilaisia keittiöpyyhkeitä setin, samoin siihen kuuluvia isoja motteja neljä kappaletta (eli näitä näin, klik). Kyseisen setin antamisessa täytyy tosin miettiä tarkkaan saajaa, koska varsinkin kupit vie aika paljonkin tilaa.. Ja jos saaja on vankkumaton "yhden sarjan käyttäjä", ne tuskin menee oikeaan osoitteeseen.

Yksi todella kiva idea on antaa ystävälle kokonainen setti hiustenhoitotuotteita, koska ne tulee aina tarpeeseen. Mikään ei ole niin ikävää, kuin se, että shampoo tai hoitoaine on loppu, eikä uutta ole hankittuna. Hiuslakkaakin ilman pärjää, mutta shampoo ja hoitoaine on forevö must -juttuja.

Kannattaa siis hankkia vaikka jemmaan kiva hiushoito -setti joko itselle tai sitten jollekin viemisiksi, koska nyt sellaisen saisi aika hyvään hintaan Yves Rocherilta, eikä postikulujakaan tule päälle. Tämä kyseinen Repair -sarja on tarkoitettu käsitellyille hiuksille, jollaisiksi lasken omatkin hiukseni kuuluviksi.

Eli koko viiden tuotteen sarja (klik) on kiva tuliainen, synttärilahja tai tuparilahja ja kustannuksetkaan eivät ole päätähuimaavat. Kannattaa tilata setti vaikka jemmaan, niin eipähän tarvitse sitten kiireessä lähteä shoppailemaan. Erikoishintaan settiä voi valitettavasti tilata vain yhden kappaleen per asiakas.

Onko teillä muuten ostettuna jemmaan jotain, mikä toimii takuuvarmasti? Hyvät ideat on aina tervetulleita:)

Kuvattu setti on saatu Yves Rocherilta ja siihen liittyvät linkit ovat kaupallisia linkkejä. 

Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.