Feeling and wearing blue

4.9.2016

En ymmärrä, miksi minulla tahtoo olla fokus vähän kadoksissa. Pää on täynnä kaikkia ajatuksia ja ideoita ja elänkin pään sisällä jotakuinkin tulevaisuutta sen sijaan, että keskittyisin nykyhetkeen. Ja ongelmiahan siitä seuraa. Ei mikään ole rasittavampaa kuin:

 • huomata lähdön hetkellä, että huulipuna jäi laittamatta ja kivuta 52 porrasta ylös korjaamaan tilannetta. Hikihän siinä tulee.
 • Ja koska hiki tulee, riisua nahkarotsi ylimmässä kerroksessa ja laskea se sängylle siksi hetkeksi, kun lisää sitä huulipunaa.
 • Lähteä kiireen vilkkaa alakertaan, koska kello käy.
 • Ja huomata alakerrassa, että se nahkarotsi jäi sinne sängylle, ylimpään kerrokseen.
 • Sen sijaan, että itkeä, ei auta muu kuin lähteä vielä kovemmalla kiireellä takaisin sinne ylimpään kerrokseen ja loikkia ne hiton 52 porrasta niin kiireesti kuin ikinä vaan pystyy.
 • Ja tulla lähes pyörien alas ja huomata, että kännykkä jäi puoleen väliin keittiöön. 
 • Loikkien taas noin 30 porrasta ylös.  Ja samalla yrittää päästä siitä suunnattomasta ketutuksen määrästä eroon. Koska eihän se mitään auta. Mutta syke on noin 200 ja iho hiestä nihkeä..

Tätä se meikäläisen elämä on viime aikoina ollut. Jos en keskity 100% nykyhetkeen, käy juurikin näin. Minulla on eräs tärkeä projekti pään sisällä meneillään ja se on aiheuttanut lukemattomia edellä mainitun kaltaisia tilanteita. Ja sen kanssa tahtoo olla ihan mahdotonta hallita tätä ihan reaalielämää. Näkisittepä meikäläisen vaikka kauppareissulla, etenkin kun en ole kirjoittanut etukäteen ostoslistaa, se on oikeasti ihan säälittävää touhottamista. Voi että, kun pääsisin siitä projektista jo pian eroon!

Jännää sinänsä, että ihmisen pitäisi olla samaan aikaan sekä kaukokatseinen että vahvasti läsnä nykyhetkessä.  Voikohan se olla edes mahdollista?

No mutta. Meillä oli tänään ihanat treffit Meripaviljongissa vanhojen blogikamujen kanssa ja sain samalla reissulla Marjukalta superherkullisia omenoita. Nyt kuulkaas alan hillonkeittohommiin eli nähdään taas <3
P9042139
Button crop trousers: Oasis
Ruffle neck tie top: Oasis
Heels: Unisa
Watch: Michael Kors
P9042143
P9042131
P9042130
P9042128

Seuraa blogiani:

6 kommenttia:

 1. Yksitasoinen talo on hyvä ja järkevä. Pääkaupunkiseudulla ne alkavat olla jo harvinaisia ja myyntitilanteessa ostajat arvostavat. 10 v sitten ostimme tämän erillistalomme yksitasoisuuden perusteella kun edellinen kaksitasoinen alkoi riesoa. Roikota siinä pölynimuria rapuissa ja yritä imuroida pölyä, joka tuntui kerääntyvän juuri portaisiin.

  T. espoolainen tätilukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän oikein hyvin ja ottaisin itsekin mieluusti yksitasoisen.. Mutta, valinta on aina luopumista ja jostain täytyy tinkiä, kun priorisoi tätä keskustan tuntumaa:) Ja ne portaat, ne pitää pyyhkiä monta kertaa viikossa, jos mielii säästyä villakoirahyökkäykseltä (huoh)..

   Poista
 2. Hih, tuttu tunne.

  Välillä lähden töihin niin kiireellä, kuten tänään, että unohdan läppärin kotiin. Työpaikan parkkiksella huomaan unohtaneeni sen, ja ajan takaisin kotiin, nappaan läppärin kainaloon ja ajan takaisin töihin ja työpaikalla huomaan unohtaneeni työavaimet vuorostaan kotiin... Eli takaisin taas kerran kotiin ja sitten muutaman yrityksen jälkeen voikin aloittaa tylpäivän.

  Niin rasittavaa välillä kun on miljoona rautaa yhtä aikaa tulessa, eikä pää kestä perässä...

  Tsemppiä viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiiii, täältä ruudun takaa naurattaa niin mahdottomasti, mutta voi jösses sitä tunnetta, voin vaan arvailla! No, et ole yksin - kuten en minäkään - Onneksi:)

   No mutta, huomenna on taas ehkä parempi päivä:)

   Poista
 3. Muista huulipuna ENNEN kuin alat hillota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi et muistuttanut aikaisemmin?? Hillot on nyt hillottu!!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.