Chic OOTD - lace and leather

10.9.2016

Olin perjantaina Marks&Spencerin pressiaamussa, jossa meille esiteltiin syksyn 2016 muotia M&S:n tyyliin. Eilisessä postauksessa olikin paljon kuvia tavaratalon tarjonnasta juuri tällä hetkellä eli kurkkaappa postaus tästä näin. Ei mennä siis enää mallistoon sen kummemmin, vaan tässä postauksessa haluan esitellä teille viestintätoimisto Why Not PR Oy:n omistajan ja toimitusjohtajan Nora Soinin, jonka asu oli tapahtumassa varsinainen katseenvangitsija. Päästä varpaisiin.

Asu on tietysti Marks&Spencerin syksyn mallistosta, eli rohkeaa pitsiä ja aina muodikasta nahkaa. Ja nahkakin luonnollisesti parasta laatua - ihanan pehmeää! Kengät oli Minna Parikkaa.

Pyöreät silmälasit on tänä kesänä ja syksynä tehneet uuden tulemisen ja nehän istuu tähänkin asuun kuin piste iin päälle. Pisteet myös nuorekkaasta nutturakampauksesta, joka oli rohkean naisen tyyliin nostettu sopivan huolettomasti korkealle päälaelle.

Aika chic, vai mitä sanotte!


Marks&Spencer
Marks&Spencer
Marks&Spencer
Marks&Spencer
Marks&Spencer

5 kommenttia:

  1. Nora näyttää upealta! Tuon pitsipaidan ja Parikan kengät voisin itsekin napata. Nahkahame vaatisi vielä vähän totuttelua multa ;)

    VastaaPoista
  2. Nora näyttää todella hyvän näköiseltä! Upea nainen kertakaikkiaan.

    VastaaPoista
  3. Hyvä meininki, Pia ja Nora!

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.