All black

21.9.2016

En tiedä, mikä ihmeen musta vaihe ilmestyy alitajuntaan aina näin syyskuussa!? Mieli halajaa pois kesän väreistä ja hamuaa päälleen jotain synkkää mustaa tai tummaa sinistä. Olisko se taas muistutus siitä, että kyllä me ihmiset polveudumme eläinkunnan jäsenistä, jotka myös valmistautuu talveen kukin tavallaan. Tai ainakin minä polveudun.. Karhut alkaa näillä main vaipua talviuneen ja monen eläimen turkki alkaa hiljalleen vaihtaa väriä. Ihan niinkuin ihmisillä - pois kirkkaista väreistä kohden synkempää syksyä ja talvea. Vai onko se vaan alitajunnan reagointia yhä vähenevään valon määrään? Vai sitä, että ihmiskuntakin pelkää alitajunnassaan tulevansa metsästetyksi, jos ei sulaudu vallitsevaan ympäristöön ja yritä näyttää mahdollisimman huomaamattomalta?

Pitäisi kai toimia, kuten rintamakarkurit eli muuttolinnut ja lähteä tyynen rauhallisesti vaan kohden suurempaa valon määrää ja lempeämpiä säitä..

No, ihan en välttämättä tohtoriksi lähtisi väittelemään kyseisillä kömpelöillä ja heikosti kantavilla argumenteillani, mutta näin se vaan menee - mieli jotenkin halajaa olla näkymätön tai ainakin mahdollisimman huomaamaton.

Älkää siis metsästäkö minua:)

No mutta. Kuvissa näkyvä mekko on ihan superkiva löytö Vilalta. Se on materiaaliltaan todella miellyttävää ja moneen muuhun poolokaulusmekkoon verrattuna se ei imuroi ympäriltään pölyä ja hiuksia sun muuta, eikä se nukkaannu helposti. En voinut uskoa, että se oli niin halpa ja niin superhyvä! (Huom! Linkit ovat adlinkkejä ja niiden takana on kuvissa näkyvä Vilan mekko.)

Loaferit on myös tehneet näyttävän paluun lähes muoti-ilmiöksi ja nämä omat olen ostanut vuosi sitten Massimo Duttin liikkeestä muistaakseni Cannesista. Tykkään erityisesti niiden kiiltonahkasta, joka on juuri nyt kovinkin in-materiaali kenkäpuolella. (Huom! Linkit ovat adlinkkejä ja niiden takana on pari omaa suosikkia.)

Ei tällä kertaa oikeastaan tämän synkempää kummempaa.. Yritän huomenna saada ilmoille postauksen, joka tulee sisältämään ihan huikean määrän kuvia! Se on sisustusaiheinen ja kerrassaan ihana postaus, tuskin maltan itsekään odottaa sen julkaisua, hih. Jos ei huomenna, niin viimeistään perjantaina aamulla, sen lupaan!
P9202680
Dress: Vila (clic)
Biker: Stradivarius (similar here)
Loafer: Massimo Dutti (check these)
Bag: Chanel
Shades: Ray Ban (clic)

P9202675
P9202655
P9202651
P9202646
Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. All black toimii aina! Asusi on kaunis <3 ja loaferit, olen kehittänyt niihin jo jonkin sortin pakkomielteen! Onneksi ensi viikolla kutsuu Dubai ja isot kenkäapajat <3

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.