Soldier

10.8.2016

Voihan kökkö sentään, mitä kuvia on tänään tarjolla.. En tiedä, miten muilla bloggareilla, mutta ainakaan minulla nämä kuvaustilanteet ei todellakaan synny itsestään tai ex-temporee. Taustalla on aina suunnittelua, aikataulujen yhteensovittamista, vähintään meikkien korjailua, tukan uudelleen värkkäämistä, useimmiten autolla kuvauspaikalle siirtymistä ja lopuksi vielä kameran asettelua oikeille lukemille, että kuvat saadaan otettua tänne teillekin nähtäville. Ja kun olet kuvauspaikalla, huomaat, että kamerasta on akku loppu. Voi että sitä harmituksen määrää, vaikka mitäpä se auttaa. Loppu mikä loppu.

No, kun kerran ollaan hommaan ryhdytty, niin otetaan käyttöön suunnitelma B. Kännykkä saa nyt kelvata kameran rooliin. Ja kun kännykkäkuvia lopulta siirrellään kiertoteitä pitkin tänne blogiin, jää pikseleitä aikamoinen kasa jonnekin matkan varrelle. Ja lopputuloksen näette näissä kuvissa. Eihän nämä ole mitään järin tarkkoja, mutta hei, asukuvia tarjolla kahtena peräkkäisenä päivänä!

Siitäpä tulikin mieleeni, kuinka tässä jo kohta kuuden vuoden aikana on blogikulttuuri muuttunut aika tavalla. Nyt kun vanhaa blogiarkistoa on tullut kahlattua oikein urakalla, se tosiasia jotenkin vaan hyppäsi aika radikaalisti silmille. Ennen tuli räpsittyä kuvia ihan ex-temporee -meiningillä, eikä niitä kuvaushetkiä todellakaan suunniteltu saatikka muutenkaan nähty niiden eteen kovin paljoa vaivaa tai edes ajatusta. Työpäivän päätteeksi otettiin kuvia ja satoa syntyi harva se päivä. Sellainen rentous tästä on kadonnut ja kieltämättä sitä itsekin vähän kaipaan.  En tiedä kumpi meistä asettaa paineita enemmän tälle bloggaamiselle - te siellä vai minä itse omassa päässäni?

Mössöä tai ei, minä joka tapauksessa otin tänään käyttöön saappaat! Kyllä vaan. Että tervemenoa varvassandaalit, ehkä vielä nähdään?

Tykkään ihan mahdottomasti Jimmy Choon kengistä, joiden muotoilu on mielestäni kenkien aatelia ja lesti on korkeassakin korossa ihan hyvä kävellä. Näissä saappaissa tosin ei ole korkoa nimeksikään ja nämä onkin meikäläisen ensimmäiset Jimmy Choot, jotka on tarkoitettu todellakin käytettäviksi.

Saapaskausi on nyt joka tapauksessa meikäläisen osalta korkattu!
IMG_2369
Dress: Zara
Overknee boots: Jimmy Choo
Bag: Fendi
IMG_2389
^Jos olisin ottanut tämän kuvan kunnollisella kameralla, olisin suoristanut kuvaa ja rajannut ainakin tuon rekka-auton pois "häiritsemästä".
IMG_2371

^Eikä rekka-auto olisi päässyt tähänkään otokseen.

Seuraa blogiani:

13 kommenttia:

 1. rekka-autohan tuo just sitä "oikeaa" elämää,,,itse oon jo lähes lopettanut blogien lukemisen, kun ne on kaikki nykyään aika lailla "tekemällä tehtyjä"..harmi sinänsä.... jimmy choon saappaat on ihanat!! ja koko asu!! mukavaa loppukesää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Puhut niin asiaa tuosta "tekemällä tehdystä"! Kun aikanaan aloittelin Instagramissa, se oli ihanan rento, eikä kuvien todellakaan tarvinnut olla priimaa. Nykyään sekin on kaikkea muuta, lähes valokuvanäyttelyä..
   Tällä hetkellä Snapchat on kivasti elämänläheinen paikka eli eiköhän sekin muutu kohta "elokuvaohjaajien" esittelyfoorumiksi..

   Poista
 2. Osuit naulankantaan kommentissasi!

  Asu kokonaisuudessaan on jännällä tavalla sekä rento että äää hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) Olen jotenkin niin täynnä "Tigerin" mekkoja ja nailoneita ja olenkin alkanut pitää omaa hiljaista kapinaa niitä kohtaan:) Tässä lopputulos, heh.

   Poista
 3. Vitsin hienot saappaat! Ja koko asukin. Ymmärrän kyllä että harmittaa kun joutuu kuvaamaan kännyllä. Minä en juuri asukuvia kuvaile mutta kuvailen luontoa, tapahtumia, kaupunkia, matkoja ym eli lähes aina kamera mukana. Mutta silloin kun se ei ole ja "jotain ihanaa" näkee niin kyllä harmittaa vietävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Matkatar:) Minäkin kuvaan aina ja kaikkea, ja usein kännykällä. Kamera (olkoonkin pieni digijärkkäri) on kuitenkin niin painava ja iso, että eipä sitä kyllä viitsi mukanakaan kantaa. Kännykkä on kiva siihen tarkoitukseen:)

   Poista
 4. Asukuvat ovat vaikeita, siksi mun blogissa niitä on harvoin. :) Blogit ovat menneet sellaiseksi hifistelyksi että kukaan ei kehtaa laittaa kuvia, jos ne ei ole "ammattimaisesti" otettuja. Mutta mun mielestä on kiva nähdä välillä ihan tavallisia kuvia jossa kaikki ei ole just prikulleenn valokuvausten perusteiden mukaista ;)
  Ihana mekko, mä olen mekkohullu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle Marre sopiikin mekot niin kauniisti! Totta, taakse on jääneet ne ajat, kun asupostauksia otettiin kotona pimeässä nurkassa peilin kautta.. Ei ollu niin kamalan tarkkaa:) Oi niitä aikoja!

   Poista
 5. Vautsi mikä asu! Saappaat ovat kyllä niin päheät, että jos minulla vielä olisi sääret, hankkisin itsellenikin!
  Ja totta puhut tuosta blogikuvaamisesta - nykyisin on niin upeita blogikuvia, että joka kerran, kun omia kuvia eetteriin julkaisen, pukkaa pientä häpeän tunnetta.
  Ja kun vielä olen laiska kantamaan järkkäriä mukana, on tulos vieläkin pahempi.
  Kännykkäkuvat kannattaa muuten siirtää koneelle Driven kautta - eivät häviä pixelit minnekään niinkuin esim. sähköpostilla lähetettäessä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päheät on, kiitos vaan Lady:) Sen riittämättömyyden tunteen ja siitä itse itselleen luodun paineen alla varmastikin häviää vielä tärkeämmän eli persoonallisuuden rooli. "Tärkeintä on, että olet oma itsesi, koska se on sitä persoonallisuutta!" Olo on kuin harakka tervatulla aidalla:)

   Parasta olisi, ettei vaan vertaisi itseään muihin! Kuulostaa ihan äly helpolta, vai mitä:)

   Poista
 6. Wau mikä nainen, toteaa vielä tänäänkin varvassandaalinainen. Tietty kotikutoisuus toki voisi olla hyvä säilyttää, jotta blogeista ei tulisi toinen toistensa kaltaisia. Toisaalta on ihanaa lukea esteettisesti kaunista blogia, kuin upeaa aikakauslehteä konsanaan. Kait blogin muuttuminenkin kuuluu sen kasvuun siinä missä muukin, mutta ymmärrän niin hyvin tuon yskän, että sitä rentoutta kaipaa.

  Oma blogihan on sellainen rönttö, joten voin ottaa ainakin sen suhteen rennosti. :)

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä Tiia ihanan omintakeinen juurikin sen tähden, että olet tismalleen oma itsesi ja se aitous on vaan niin parasta sun blogissa <3 Älä pliis muutu:)

   Poista
 7. Upea asu ja ei voi kuin todeta, että voih, sopisipa mullekin pitkät saappaat!

  Kuvista ja laadusta yms. Useimmat kai jo nykyään näitä kännykällä lukee, joten laadulla ri ehkä ole loppujen lopuksi suurta merkitystä. Itse tykkään sekä katsella että ottaa ns. vähän parempia kuvia. Toki jo parikymmentä vuotta kestänyt valokuvausharrastus ei anna tyytyä vähempään :). Toisaalta aika räpsyjä omani nykyään ovat.

  Ps. Kyllä kännylläkin saa tehtyä kuville vaikka ja mitä ;)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.