Pink wellies by Joules

3.8.2016

Heinäkuu vaihtui elokuuksi ja odotankin jo innolla syksyä. Vai saakohan siitä vielä edes puhua.. Minusta oli niin mukavaa huomata, kun tiistaina vanhat kunnon ruuhkat palautuivat ja Helsingin keskustassakin autoilu oli melkolailla mahdotonta. Ihanaa, kun ympärillä alkaa kuolleen heinäkuun jälkeen olla sellaista kunnon "äksöniä". Maanantaina ihmiset oli kai vielä vähän lomafiiliksissä, mutta tosiaan tiistaina oli jo kunnon ryysis päällä. Me like.

Olen muuten tehnyt jo syksyn kenkähankinnat eli siinä mielessä olen ollut melkoisen ajoissa liikenteessä. En varmastikaan ole koskaan ollut näin ajoissa syksyn osalta, koska oikeasti odotan sitä jo niin innoissani! Kaikkea jännää ja jännittävää ja täydellisen uutta on nimittäin luvassa ja hyvästelenkin heinäkuun ihan mielelläni. Se jäi historian kirjoihin aivan ihanana kuuna, rentona, lämpimänä ja sopivasti erilaisena kuin edeltäjänsä. En oikeastaan stressannut mistään, elettiin vaan hetkessä ja tehtiin perheen kanssa, mitä milloinkin juolahti mieleen.

Niistä syksyn kengistähän minun piti teille kertoa.. Syksyä varten kannattaa panostaa ensinnäkin kumisaappaisiin. Niin se vaan kuulkaas on, että sadetta ja märkää on taas luvassa pitkin vuotta. Ei kuulosta mitenkään kovin houkuttelevalta, mutta siitä huolimatta kumisaappaat kannattaa hankkia. Eikä haittaa, vaikka ne olisivat kivannäköiset. Vanhat Hunterit palveli monen monta vuotta erittäin hyvin ja niitä tuli pidettyä niin paljon, että niistä alkoi lopulta sauma vuotaa toisesta saappaasta. Juu, ei sellaisia kumisaappaita voi käyttää, jotka ei enää palvele tarkoitustaan.

Olen tosiaan erään Berliinin reissun tiimoilta löytänyt ihanan tuttavan eli brittiläisen Joules -merkin, jonka kumisaappaita ja sadevaatteita jaksan ihastella aina vaan. Esittelinkin teille edellisessä postauksessa jo sadetakin ja mielestäni siihen parhaiten sopivat kumisaappaat (kas täällä näin) ja nyt on vuorossa vielä toiset lempparit - räväkän pinkit söpöläiset eli nämä näin, klik. Käytän normaalisti kokoa 37, mutta kumisaappaissa valitsin koon UK 5, joka vastaa kokoa 38. Se oli just oikea koko.

Ne kahdet muut syksyn kengät esittelen teille vielä ihan omassa postauksessaan. Ne ansaitsee vähintään sen verran palstatilaa:)

Mitäs te tykkäätte näistä parista esittelemistäni kumisaappaista? Vai käytättekö te ylipäänsä sellaisia? Jos ette, niin miten te selviätte edessä olevista sade- ja kurakeleistä?

Eipä muuta tällä kertaa kuin että nähdään taas <3
Joules
Wellies: Joules (these) *
Shorts: Banana Republic (these) **
Shirt: Bershka

* gifted
** adlink
Joules

Joules
Joules
Joules
Joules
Seuraa blogiani:

4 kommenttia:

 1. Luulin että se oli sarkasmia kun kerroit että oli mukavaa kun ruuhkat palautuivat :) mutta olitkin tosissasi :D No minä en pidä ruuhkista, onneksi ei tarvi nykyään ajella esim kehä ykköstä, nythän se on ihan jumissa, kiitos tietöiden, eli ehkä joskus paranee? Vai taas on menijöitä sen verran enemmän, että ei huomaan parannusta missään.. ?

  No asiaan eli kivat saappaat, tuollaiset voisi hankkia mutta mun värissä eli mustana, harmaana tai niiden sekoituksena.. No valkoisetkin voisivat käydä. Mutta pinkit ovat kyllä upeat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ruuhkat on kivat:) Tai ehkä ennemminkin se tunne, että nyt alkaa taas tapahtua hiljaisen heinäkuun jälkeen. En välttämättä minäkään nauti siitä, että autossa vaan kökötetään ja odotellaan, mutta kyllä minä tykkään, että ympärillä on kivaa pöhinää ja sellaista toimeliaisuutta:)

   Kumisaappaita on taas tarjolla kyllä jokaiseen makuun ja se on kiva se!

   Poista
 2. Nokian mustat kumpparit ovat kestäneet vuosikymmeniä ja olen ollut niihin todella tyytyväinen. Olivat aikoinaan kalliit, muistaakseni yli kaksisataa markkaa, mutta ovatpa olleet kestävätkin. Aikuisiällä minulla on ollut vain kahdet kumpparit, molemmat Nokian Kontiot ja sadat peltotyöt ja marjareissut sekä koirankävelytykset ovat kestäneet ja tietenkin ovat suomalaiset, mistä plussaa. Edelliset olivat ruskeat, ne alkoivat vuotaa. Kuulin jälkeen päin, että mustat on käsitelty erityisaineella ja ovat siksi kestävimmät.
  Terveisin Katri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on kotona "maalla" pitkä rivi Nokian kumisaappaita, ja totta totisesti ne on hyviä. Ja toimii siinä ympäristössä kuin aseman kello. Mutta kyllä minä täällä city-ympäristössä kaipaan kumisaappailta myös tyylikkyyttä, joita ainakaan minun "peltokumpparit" ei tarjoa:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.