Party outfit

9.8.2016

Nyt on juhlittu taas oikein kunnolla. Meidän kuopus täytti maanantaina 11 vuotta ja niitä juhlimme tässä vaiheessa ihan lähisukulaisten kesken. Siitäkin huolimatta piti pyöräyttää neljät leipomukset, koska ilman mitään juhliakin, meillä on lähestulkoon aina jonkinsortin vieraita kyläilemässä. Aamulla vanhemman tyttären huoneesta kömpi kaksi extra -tyttöä, jotka olivat yökyläilemässä ja illalla meille tuli kaksi tyttöä kuopuksen yövieraiksi. Ja minä tykkään värkkäillä heille aina jotain kivaa syötävää. Kaverisynttärit onkin sitten tulevana sunnuntaina ja silloin meille pörähtää parikymmentä juhlavierasta. Härregyyd mikä urakka tiedossa! Niin ja ensi viikolla saammekin vieraita vähän kauempaa rapakon takaa, kun veljen tytär tulee poikaystävänsä kanssa Suomeen kolmeksi viikoksi, josta he viettävät ensimmäisen viikon täällä meillä. Ihan mielettömän mahtava juttu! Veljen tyttö taitaa vielä jotenkuten suomen kielen, mutta hänen poikaystävänsä on ihan umpijenkki. Ja joka ei ole koskaan vieraillut Euroopassa ja joka on myös ihan innoissaan, kun pääsee heti ihan suomalaiseen kulttuuriin kiinni. Supercool päästä esittelemään Suomea ja Helsinkiä ja kaikkea kivaa täällä, vaikka heillä onkin jo ennakkoon mietittynä paljon ihan itsenäistäkin tekemistä, mm. Tallinnassa vierailu.

Tänään tiistaina juhlimme ystävän nelikymppisiä eli pitkästä aikaa sai laittaa päälle vähän parempaa. Olin muuten kuullut kehuja hänen itse tekemästään tiramisusta, joka koreili itseoikeutetusti tänään hänen juhlapöydässään. Ja voi elämys, miten hyvää se oli! Olen tiramisun ylin ystävä, vaikka Erittäin harvoin on tarjolla sellaista, joka maistuu täydelliseltä. Ja se ystävän tekemä oli juuri sellaista, ihan täydellinen makuelämys! Se resepti on pakko saada, vaikka tänään suunnilleen polvillani tapahtunut anelu ei vielä tuottanutkaan tulosta.

Mutta siis, elämä on yhtä juhlaa, jos näin voisi kiteyttää tämän postauksen sanoman:) Palaillaan taas <3 Ja mitäs tykkäätte mun juhla-asusta?

Oasis
Dress: Oasis
Shoes: Jimmy Choo
Bag: Chanel
Biker: Stradivarius
Oasis
Oasis
Oasis
Oasis
Seuraa blogiani:

6 kommenttia:

 1. Tyylikäs juhlavieras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis:) Tuo mekko on ollut jo pitkään mulla kaapissa. Olen odotellut sopivaa tilaisuutta ja ennenkaikkea sopivaa fiilistä sen pukemiseksi.

   Poista
 2. Hienostunut asu jälleen kerran.

  Oasis osaa suunnitella myös Suomen leideille tyylikkäitä asuja, pettämättömiä, sanoisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos:) Olen jo pitkään tykännyt Oasiksen vaatteista, koska ne on niin kauniita eikä edes pahan hintaisia!

   Poista
 3. Tää asu on niin mun lemppari <3 Tyylikäs, eikä yhtään tylsä.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.