Menneen viikon kohokohtia

26.8.2016

Perjantaitervehdys ystävät! Takana on taas aika tapahtumarikas viikko ja ihanaa, että nyt on jo perjantai. Ainakin täällä Helsingissä on ilmoilla jo selkeästi syksyn tuntua..

Saattelin tiistaina veljentytön lentokentälle, kun hän suunnisti vielä yhdeksi viikoksi Pohjois-Suomeen. Olin koko ajan ollut siinä uskossa, että hän viettäisi Suomessa kolme viikkoa, mutta todellisuudessa niitä viikkoja olikin vain kaksi. Niistä siis ensimmäisen hän vietti yhdessä poikaystävänsä kanssa täällä meillä Helsingissä. Oli jotenkin lohdullista kuulla, että hän haikailee kovastikin tänne Suomeen ja voi olla, että hän suorittaa osan opinnoistaankin täällä Suomessa. Olin nimittäin ollut jo vuosia siinä uskossa, että iso Amerikka on niellyt koko perheen, eikä heitä ehkä tulla näkemään Suomessa muuta kuin satunnaisten lomien muodossa. Ihanaa sentimentalismia nuorelta naiselta, joka vasta aikuisuuden kynnyksellä on alkanut kaivata omaa "oikeata" kotimaataan <3

Kävimme hänen kanssaan tietysti vähän shoppailemassa keskustassa (mitä ainakin minä teen ihan älyttömän harvoin!) ja löysin Granitin liikkeestä ihanan vehreän ja hyvässä kasvun vaiheessa olevan peikonlehden.  Oli ihan pakko ostaa. Ruukku on vielä vähän mitä sattuu, mutta ajan kanssa se ehkä korjaantuu. Tai sitten ei..

P8241801
Kävin viikolla myös Brand & Design toimisto Huvilan kutsuvieraana viettämässä kesän varmasti viimeisiä lämpöisiä kesäiltoja Suomenlahdella seilaten. Laiva oli lastattu eri alojen ihmisillä ja tottakai vähän jänskätti mennnä taas ventovieraitten ihmisten joukkoon, ihan yksinään. Vaikka siis joka kerta vähän jännittää, en kyllä koskaan jätä sen tähden osallistumatta.  Illan päätteeksi menimme isolla joukolla vielä Tokoinrantaan Taiteiden Yö -tapahtumaan. Ihmisiä oli liikkeellä sankoin joukoin:)
WP_20160825_17_24_19_Pro
^Kuvassa keskellä Huvilan toimitusjohtaja Heli Ylivaara ja oikealla Laura Sulkava Viisaasti Vesillä -organisaatiosta.

Viikolla poikkesin myös Ravintola Teatterissa (Kellobaarissa), jossa Taiteiden Yön kunniaksi avattiin Gabriela von Girs´n taidennäyttely. Käykää ihmeessä tutustumassa! Näyttely on siis Ravintola Teatterin tiloissa sen Kellobaarissa eli ensimmäisessä kerroksessa. Näyttely on esillä pari kuukautta aina lokakuun loppuun saakka eli hyvin vielä aikaa. Gabrielaan ja hänen taiteeseen voi tutustua vaikka hänen Facebook -sivujensa kautta, kas tästä näin klik.
P8251812
P8251801
Siinä siis viikon huippuhetket. Ei oikeastaan muuta kuin ihanaa viikonloppua teille kaikille <3

Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.