Kosmetiikkaostokset Soulista

2.8.2016

Soulin matka on enää muisto vain ja voisinkin vilauttaa teille, millaista kosmetiikkaa sieltä tuli hankittua. Aika monessa yhteydessä suositeltiin tuomaan nimenomaan kosmetiikkaa tuliaisina ja niinhän minäkin sitten tein. Olen nyt testaillut kaikkia tuotteita ja voisin niistä muutaman sanasen teillekin kertoa.

Ensinnäkin mainittakoon vielä kerran se, että korealaisten naisten iho näytti olevan kadehdittavan hyvässä kunnossa. Olipa kyseessä vanhempi tai nuorempi, se oli jotenkin poikkeuksellisen kaunis, kuulas ja virheetön. Osa selittyy varmastikin erilaisella geeniperimällä, mutta kyllä ihon kuntoon voi aika paljon itsekin vaikuttaa.

Aurinko porotti täyttä häkää, mutta korealainen nainenpa kulki aurinkovarjonsa alla. Siinä missä me valitsemme kadun aurinkoisen puolen, valitsee korealainen (kuten aasialainen nainen yleensäkin) varjoisan puolen. Siellä päin maailmaa ei ole trendikästä olla ruskea, vaan pikemminkin päinvastoin. Kun me valitsemme itseruskettavan voiteen, priorisoi aasialainen valkaisevan vaihtoehdon. Se oli jotenkin hassua ja aina kun testailin itselleni sopivaa väriä vaikkapa BB-voiteeseen, oli heidän suosituksensa poikkeuksetta minulle ihan liian vaalea.

No mutta, niihin tuotteisiin. Ostin ensinnäkin kasan erilaisia yksittäispakattuja kasvomaskeja, joita tuntui olevan kosmetiikkaliikkeet pullollaan. Valitsin tietysti kollageenia, kun sitä oli tarjolla ja samoin hyaluroni -happoa, jotka molemmat on hyvinkin kosteuttavia. Sisältä paljastui aineeseen kastettuja liinoja, joissa on nenän, silmien ja suun kohdalla aukot. Liina levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa noin 20 minuuttia. Olen kumpaakin versiota (eli siis kollageenia ja hyaluronihappoa) käyttänyt ja huh, miten tehokkaita ne on! Ihan mielettömän hyviä, ei voi kyllä muuta sanoa. Iho on ihan superpehmeä ja jotenkin sileämpi välittömästi! Mitäköhän aineita niihin onkaan kätketty ja onkohan ne varmasti meidän standardit täyttäviä, en tiedä..

P8021348
Kuvissa näkyvä BB-voide oli liikkeessä selkeästi markkinoinnillesti ykköstuote ja ostin sen ihan sen perusteella. Ja kun nyt olen käyttänyt sitä jo monta päivää, ei voi muuta kuin ylistää. Ihan nappiostos! Peittävää, mutta kuitenkin kevyttä ja antaa ihanan kuulaan lopputuloksen. Meikki kestää kasvoilla yllättävän pitkään virheettömänä. Aurinkosuojaakin on hurjasti eli SPF30 ja purkin kyljessä mainitaan erikseen termi "valkaiseva", heh. Ihana tuote ja nyt jo harmittaa, etten ostanut kuin yhden putelin.. Se on heittämällä lemppari, tosin Joe Blascon BB-voide pääsee lähelle.
P8021352
Ostin lisäksi vielä concealerin silmien alle (eli Big Cover), sekä puikon kautta levitettävää hohdetta lähinnä poskipäille. Concealeri on ihan superriittoisaa, eikä silmien alle tarvita kuin pari pientä tippaa ja se peittää koko alueen. Uskomattoman riittoisaa ja värikin sattui ihan nappiin.  Play 101 Stick eli puikkohohdekin oli ihan pööfekt, enkä ole mistään puutemimaisesta kakusta onnistunut saamaan samaa hohtoa, kuin tästä kyseisestä putelista.

Ainoa asia, mikä harmittaa, on tosiaan se, että en käyttänyt kosmetiikan ostamiseen yhtään enempää aikaa ja että ostin niin vähän kaikkea.. Ostin kaikki tuotteet Etude House -nimisestä liikkeestä, joka näyttäisi toimittavan tuotteita myös Suomeen. Tässä vielä linkit Etude Housen nettisivuille ja suoraan omiin ostoksiini siltä varalta, että tilaaminen sieltä kiinnostaa:
- Big Cover Tip Concealer
- Precious BB Cover Bright (väri W13 eli Natural Beige)
- Play 101 Stick - Blush/Highlighter (väri #10)
- Moistfull Collagen Mask Sheet
- Hyaluronic Acid Mask Sheet

Mutta siis kaiken kaikkiaan yllättävän hyviä kaikki ostamani tuotteet! Ne ei maksaneet mielestäni ihan mahdottomia, koska koko tämä kuvissa näkyvä kasa maksoi noin 50 euroa. Netin kautta tilattuna ne vaikuttaisi olevan samaa hintaluokkaa. Eli jos ikinä koskaan suuntaatte matkanne Souliin tai Etelä-Koreaan, kannattaa ehdottomasti perehtyä siellä olevaan kosmetiikkatarjontaan. Pieni kysymysmerkki on tietysti se, mitä kaikkia aineita näihin on sisällytetty, koska se ei tuoteselosteista ilmene. Ja täyttääkö ne EU:n standardit? Jos tuotteisiin uskaltaa vaan luottaa, kannattaa Soulin reissulla ehdottomasti investoida kosmetiikkaan tai testata vaikkapa nettikaupan toimituksia.

1 kommentti:

  1. Noita naamioita ostin Singaporesta, naiset siellä ovat myös hyvin tarkkoja ihosta ja vaaleudesta. Käyttävät myös monesti aurinkovarjoja, aurinko on siellä todella paahtava. Varjoisen puolen valinta on aika itsestään selvä, koska muuten hiki valuu otsalta ja vaatteet liimautuvat ihoon.. ja singaporelainen nainen haluaa näyttää aina freesiltä. Itsellä hiukset menivät hampun näköiseksi kosteassa ilmassa, mutta heillä ne olivat aina upean kiiltävät.. arvaa olinko kade.. :)

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.