Haaveissa pieni työhuone omaan kotiin

8.8.2016

Ellos
Meillä on kotona ylimmässä kerroksessa aika mielenkiintoinen tila. Se on sellainen "esiterassi", joka tällä hetkellä on vielä kylmää tilaa, mutta josta minä haaveilen itselleni pientä työtilaa. Se tila on ehkä 3*3 metriä ja yksi seinä on kokonaan lasiliukuovea. Pienellä vaivalla ja "pienellä" investoinnilla se on helpostikin tehtävissä lämpimäksi tilaksi. 

Haluaisin sinne pienen työpöydän ja hyvät nettiyhteydet. Meillä kun ihan ylimpään kerrokseen ei yhteydet oikein tahdo ulottua.. Ihania viherkasveja ja joku ihana kaappi siellä pitäisi myös olla. Ja sitten kaikkea kaunista ja inspiroivaa muuta täytettä.

Olen monta kertaa jo kertonutkin, että jaksan ihastella Elloksen Kodin -osaston tarjontaa lakkaamatta. Ne sivut on vaan niin inspiroivat. Sisustan mielessäni sitä tilaa aina, kun käyn Elloksen sivuilla, koska se tarjoilee täydellisen haavematkan sisustuksen haavemaailmaan katoavalle. 

Elloksella on oikeastaan jatkuvasti tarjolla kivoja tarjouskoodeja, mutta ne eivät juurikaan koske huonekaluja. Mutta nyt olisi 20% tarjousta myös huonekaluista (21.8 saakka) ja kokosinkin tähän alle tämänhetkiset tarjouskoodit:


30% alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa 30.12.2016 saakka. 


20% alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisävalaisimia, sisustustuotteita, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 21.8.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Odd Molly -tuotteisiin eikä Design by -tuotteisiin.

Seuraa blogiani:
Google+

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka saattavat tuottaa bloggaajalle taloudellista hyötyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.