Day Birger et Mikkelsen Home -astioita hankintalistalla

13.8.2016

En ole oikein koskaan syttynyt ihan täysin valkoiseen sisustustrendiin. Minusta sisustuksessa täytyy olla jotain mausteisuutta vähintäänkin lisukkeena. Samoin astioissa. Ihan yksiväriset valkoiset astiat ei ole koskaan ollut meikäläisen juttu, vaikka en kiellä, etteikö ne olisikin kauniita. Kyllähän perusvalkoisestakin saa eloa pöytään vaikkapa lautasliinoilla ja vaikkapa vähän "rosoisemmalla" sokerikko/kermakko -parilla. Btw - sokerikkoa tulee käytettyä todella harvoin, koska tuntuu, ettei kukaan käytä enää sokeria kahvin tai teen lisukkeena. Se on kai vähän "lääst siisön".

Omista astioista sen verran, että olemme keräilleet Arabian Paratiisia jo 18 vuoden ajan ja tykkään siitä edelleen. Yksikään kippo tai lautanen ei ole mennyt rikki, saatikka kulunut käytössä tai astianpesukoneessa. Koko sarja on ihan kuin uusi edelleen, vaikka se onkin jokapäiväisessä käytössä. Paratiisiin on ollut mukava yhdistää ihan perusvalkoista Arabian Teemaa.

Mutta. Olen halunnut uusia omaa "kahvikalustoani" jo pidemmän aikaa ja etsiskellyt uutta sarjaa, jota voisi kokeilla vaihtelunkin nimissä. Kalusto voisi olla sekoistus vaikkapa paria väriä ja mielessä siintää alla kuvassa näkyvä Day Birger et Mikkelsen Home -sarjan astiacoctail.

Minusta on jotenkin tosi ihanaa, kun marokkolaisuus ja sen ilmentymänä sellainen pehmeä mausteisuus on tehnyt niin vahvan tulemisen sisustuksen maailmaan!

Huomenna sunnuntaina on tooodella mielenkiintoinen päivä edessä. Meille tulee iltapäivällä 19 synttärivierasta, joten se tarkoittaa, että aamupäivä menee enemmän ja vähemmän juhlia ja kotia juhlakuntoon valmistellessa. Vaikka tänään lauantaina olenkin tehnyt jo kaikki leipomukset valmiiksi, thank God. Sen jälkeen vielä vähän "paperihommia", joissa menee varmasti yöhön asti.. Hitto kun en tehnyt, tai edes aloittanut niitä jo tänään! Viivyttelemällä ei saa kuin stressiä itselleen..

Mutta, mitäs te tykkäätte marokkolaisesta mausteisuudesta sisustuksessa ja onko Day Birger et Mikkelsen Home -sarja entuudestaan jo tuttu? Minulle se on nimittäin ihan uusi tuttavuus, joka tosiaan kolahti heti!

* Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, joista bloggaaja saattaa hyötyä taloudellisesti.

4 kommenttia:

 1. Minä etsin myös kivaa kahvikalustoa, haluan mustavalkoisen, kuvioita saa olla, mm ruotsalainen merkki House of rym, ihania! Yksi mahdollinen on mustavalkoinen Iittalan Taika. Sitä olen ollut jo ostamassa, mutta jäänkin kaupassa vain tuijottamaan, enkä osta..
  Ja sokeria tai muuta makeutta kahviin, kiitos! :) No en ole varsinainen kahvinjuoja enkä juo joka päivä, opettelin vasta muutamia vuosia sitten ja tykkään juuri kaikenlaisista kahvisekoituksista Starbucks-tyyliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihana brändi tuo House of Rym!

   Minäkin käytin kahvissa joskus sokeria, mutta kun opettelin sen pois, en voisi kuvitellakaan enää lisääväni mitään makeuttajaa kahvin sekaan.. Ne Starbucks -sekoitukset ei siis ole meikäläisen juttu enää, vaikka herkullisilta näyttävätkin:)

   Poista
 2. Tykkään myös "mausteisuudesta". Kuvan oikeanpuoleiset, mustavalkoiset, ovat etenkin tosi kauniita. Itse olen tykästynyt Tine K.n astioihin.
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania on, ja mikä kuvasto Tine K:lla! Ymmärtääkseni kyseisen brändin tuotteita saa ainakin Nougatista?

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.