Birthday parties

14.8.2016

Vietimme tänään nuorimmaisen 11-vuotis kaverisynttäreitä. Kuinkakohan monet juhlat onkaan tullut järjestettyä, aika monet nimittäin:) Synttärijuhlia kun järjestetään sukulaisille, kavereille ja vielä useimmiten myös "mattimyöhäisille". Meillä tytöt on onneksi halunneet järjestää juhlansa pääasiassa kotona ja muistelisin, että kerran ollaan vietetty niitä kodin ulkopuolella. Minusta juhlat tuntuu juhlilta vain kotona, koska tykkään järjestää niitä. Me alamme suunnitella tyttöjen kanssa yhdessä juhlia jo hyvissä ajoin ja varsinaiset juhlat on sen prosessin huipennus. Ei se päämäärä, vaan se yhteinen matka. Täytyy tosin mainita, että meidän 16-vuotias ei ole järjestänyt juhlia enää muutamaan vuoteen, mutta kylläpä hänenkin kanssaan niitä suunnittelimme varmastikin 12-vuotiaaksi asti.

Kun synttäreitä vietetään, on tytöt saaneet aina olla pääarkkitehtejä ja minä vain toteutan ne. Tällä kertaa juhlien suunnittelu lähti Soulista ostetusta Happy Birthday -riipukkeesta ja pääasia oli saada sen myötä pöytään mahdollisimman paljon väriä.  No sehän järjestyy.

Juhlat on nyt onnellisesti juhlittu ja kotikin siivottu pahimmista sotkuista. Ei muuta kuin kilometrin mittaisen dokumenttipinon kimppuun ja siinäpä se sunnuntai sitten vierähtääkin, huoh.

Ensi viikolla saamme vieraita USA:sta, kun tosiaan veljen tytär tulee poikaystävänsä kanssa meille viikoksi vieraisille. Viikonlopun vietämme Vierumäellä pienimmäisen cheerleading -leirin merkeissä eli kaikkea kivaa on taas luvassa:) Lontoon matkakin häämöttää ihan lähitulevaisuudessa.

Oikein mukavaa sunnuntain jatkoa ystävät ja nähdään taas <3 Tässä vielä teillekin kuvia meidän juhlapäivästämme, olkaatte hyvät.
P8141592
^Oman kukkapenkin satoa:)
P8141572
^Tiskirätti ja sitten meitsi - aika tyypillinen yhdistelmä:)
P8141547
^Jäätelökakku, hieno ja älyhelppo. Itse ehdotin koristeeksi tuoreita marjoja, mutta sepä ei kelvannut päivänsankarille.
P8141532
P8141571

^Leolla oli kovasti vahdittavaa, kun koti täyttyi tyttöenergialla:)

Seuraa blogiani:

13 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakat värit juhlissa! Hauska "nähdä" sinutkin tiskirätti kädessä ja ilman kenkiä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, se on Tiina yllättävän yleinen näky😊

   Poista
 2. Tiskirätti on täälläkin tuttu. Niin tuttu, että välillä se tuntuu ihan käden jatkeelta. No, hommaan tulee pian muutos, kun hoitovapaa loppuu. Oikein odotan sitä :D.
  Ihanan värikkäät juhlat. Tuollainen riipuke tekee paljon. Meilläkin ripustellaan usein synttäreille viirinauhaa tai jotain vastaavaa. Jätski pelastaa monet lasten juhlat. Ja mokkapalat tietysti :). Täällä alkaa ihan kohta syksyn synttäriputki. Kolmen pojan synttärit suku-, kaveri- ja mattimyöhäispirskeineen osuvat kaikki syksylle. Kyllä siinä saa näpertää. Omat juhlat jätänkin mieluusti juhlimatta. Nekin mokomat osuvat syksylle ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo riipus on tosiaan Soulista ostettu ja maksoi 1,60 euroa:) Ihana löytö, jota en taidakkaan heittää vielä menemään. Meilläkin on syksy täynnä juhlia, huipentuen meikäläisen synttäreihin. Niitä en olekaan viettänyt enää sen jälkeen, kun täytin 10 vuotta!

   Tein muuten ihan mielettömästi kaikkea hyvää ensimmäisiin lasten juhliin, kun olin vielä kokematon konkari. Kunnes totesin, että ihan turhaan. Lapset ei vaan tykkää samoista jutuista kuin aikuiset. Ihan turha tehdä mitään moussekakkuja, kun sipsit ja popparit uppoaa paljon paremmin:)

   Ihanaa vaihtelua siis tälle syksylle luvassa, kunhan töihinpaluu koittaa! Antoisia viimeisiä vapaita hetkiä siis:)

   Poista
 3. Onnittelut sankarille! Kauniilta näyttää kattaukset ja tarjoilut:) Tiskirätti on tuttu täälläkin, mutta sinä teet senkin tyylikkäästi :D

  Tuo sinun mekko on kaunis ja täytyy sanoa, että se aikaisemman postauksen musta mekko nahkatakilla, täydellinen <3 !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Souliina kauniista sanoistasi <3 Toivottavasti syksyn mittaan taas nähdään!

   Poista
 4. Kovin on säälittävän näköiset juhlat....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, voisitko vähän täsmentää.. Ne on päivänsankarin näköiset:)

   Poista
  2. Totta on, ettei lapset arvosta mitään erikoista tarjoilua vaan just sellaista, mitä ei välttämättä äiti anna ostaa joka päivä. Tyttöjen kanssa saattaa meno olla hieman hillitympää kuin samanikäisten poikien riehunta. Poikani kolmilapsisessa perheessä miniä on suosiolla ulkoistanut kaverisynttärit milloin Hoplopiin, leikkikentälle tai johonkin liikuntahalliin tms. paikkaan. Onpa ollut elokuvateatterissakin käynti. Meille vanhemmalle väelle pidetään sitten eläkeläisjuhlat. Ihailen kyllä teidän nuorten tarmokkuutta, kun jaksatte työssäkäynnin ohella vielä järjestellä lasten juhlia moneen otteeseen. Tuo edellinen kommentti on varmaan jonkun 10-vuotiaan pojan näkökulmasta kirjoitettu.
   Juhlat oli viihtyisän oloiset.
   Birgitta

   Poista
  3. Hei Birgitta! Muistelen "kauhulla" tyttöjen 4-vuotis synttäreitä, joissa oli mukana samanikäisiä tyttöjä ja poikia. Ajattelin, että jos niistä selviän, en enää ikinä järjestä yksiäkään pikkuväen juhlia kotona. Meno oli erityisesti poikien kanssa aika railakasta ja sellaista, että jollekin sattuu kohta jotain ikävää.. Eli ymmärrän hyvin tuon poikalasten äitien näkemyksen:) 11 -vuotiailla meno on jo niin siistiä ja harkittua (ainakin tytöillä, pojatkin varmasti jo vähän rauhoittuneet..), että suorastaan ilo tehdä heidän kanssaan kaikkea jännää.

   Edellinen kommentoija ei varmastikaan pitänyt meidän juhlista, ja siihen hänellä on tietysti täysi oikeus:)

   Poista
 5. Aikaisempi kirjoituksesi "...Leo, jota on taas vaivannut mystinen apeus" herätti ihmetystä. Kenestä Leosta on kyse, mutta nyt se selvisi. Leo on siis koira ja täytyy myöntää, että LEO ON IHANA!! Itselläni on myös Leo, ja aivan yhtä ihana kuin sinun Leo. Leoni on tosin 21v poikani;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa :D Pitääkin ottaa huomioon, että kaikki ei välttämättä tiedä, että Leo on tosiaan pieni pomeranian -herra, hau hau:) 2,5-vuotias ja painaa noin 2,5 kg

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.