Shortsiasu

24.7.2016

Viimeinen päivä edessä täällä Soulissa vielä ennen huomista kotimatkaa. Herätys huomenna aamulla olisi noin puoli kuuden aikaan, sitten nopea aamupala hotellilla ja kiireenvilkkaa lentokentälle. Sinne täytyy varata vähän normaalia enemmän aikaa, koska kaikista ostoksista maksetut verot (vat) voi lunastaa vielä itselleen lentokentällä, eli noin 10% ostosten hinnasta kuitteja vastaan. Saapa nähdä, onnistuuko vai ei..

Pohjois-Korean rajavierailu ei ollutkaan niin yksinkertainen kuin ajattelin eli se jää tällä reissulla valitettavasti kokematta. Luulin nimittäin, että hyppäämme vaan junaan ja käymme katsomassa, miltä se Pohjois-Korea näyttää rajalta käsin katsottuna. En tullut ajatelleeksi, että Etelä- ja Pohjois-Koreahan ovat virallisesti edelleen sotatilassa keskenään, joskin solmineet aseleposopimuksen eli eipä sinne noin vaan mennä. Ja alle 10-vuotiaita lapsia ei edes päästettäisi sinne, koska rajamuodollisuudet ovat niin tiukat ja lapselle varmasti turhaa ahdistusta aiheuttavia. Ja niitä muodollisuuksia ymmärtääkseni jopa hieman dramatisoidaan matkanjärjestäjän toimesta rajaa lähestyttäessä. Vaikka meidän tytär onkin juuri 10 vee eli kyllä hän ehtii vielä perehtyä maailman nurjiin puoliin, kunhan ikää vähän karttuu.. Rajalle eli aikalailla vaarallisellekin demilitarisoidulle alueelle päästetään vain muutama matkanjärjestäjä ja nekin matkat pitäisi varata jo hyvissä ajoin etukäteen.

Ajattelin, että kokoan matkan jäljiltä yhden postauksen verran aihetta omista Soul -havainnoistani. En edes yritä leikkiä mitään Etelä-Korean asiantuntijaa saatikka antaa mitään ruokapaikkavinkkejäkään, mutta ihan muutamia juttuja - mielenkiintoisia tai ei, hih. Mutta niistä sitten seuraavassa postauksessa.

Yhden kokonaisen asupostauksen sain aikaiseksi tältä reissulta eli lämpimän (tai paremminkin tukahduttavan kuuman) päivän shortsiasu, olkaatte hyvät. Täällä Soulissa on muuten todella muotitietoista väkeä katukuvassa ja ihan supersuurena trendinä olen bongannut trumpettihihoja erilaisissa kesäpaidoissa. Juttu tuntuu olevan juurikin mielenkiintoisissa, vajaamittaisissa hihoissa. En todellakaan tiennyt trendistä sen enempää ja olikin hauska yhteensattuma, että mukana oli tämä Zaran pitsihihainen raitapaita. Minähän melkein sulauduin joukkoon:)

Mutta siis, mukavaa päivää teillekin sinne helteiseen Suomeen! Kohta minäkin olen siellä eli ihanaa palata taas kotiin <3

P7230894
Shirt: Zara (check also this*)
Shorts: Banana Republic
Shoes: Zara
Belt: Tommy Hilfiger
P7230889

P7230923

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.