I´m ready for the rain - I mean Right as Rain by Joules

31.7.2016

Olimme tänään aamupäivällä lenkillä Sompasaaressa ja bongasin ennennäkemättömän aluksen ankkuroituneena Sompasaaren rantaan. En yksinkertaisesti voinut olla käyttämättä tilaisuutta hyväkseni ja tulla uudelleen kameran kanssa sen kylkeen. Täällä Helsingissä on niin älyttömän paljon kaikkia ihania, inspiroivia kuvauspaikkoja, että sitä ei tämmöinen maalaistyttö voi olla ihmettelemättä. Edes ulkomailta ei löydy niin kivoja mestoja.

Muistatteko, kun tein edellisen kerran juttua sellaisesta brittimerkistä kuin Joules? Nou problem, tässä linkki siihen (klik). Heidän ehdotonta spesialiteettiaan on sadevaatteet, niin lapsille kuin aikuisille, miehille ja naisille. Tilasinpa muuten tyttärellenikin sieltä syksyksi ihanan tyttöjen sadetakin, eli tämän näin, klik. Ehdottoman luotettava ja nopea prosessi kaikenkaikkiaan.

Nyt olisi aika esitellä Joules´n tämän hetkistä mallistoa, joskin tämä päälläni näkyvä sadetakki myytiin loppuun ihan hetkessä. Olin onnekas ja ehdin vielä saada sen itselleni. Takki nimittäin ilmestyi mallistoon pari-kolme viikkoa sitten ja nyt sitä ei enää ole.. Mutta, paljon kaikkia ihania malleja on edelleen ja lisää tulee koko ajan. EDIT: Löytyy taas nettikaupasta, eli tässä näin, klik!

Ja sitten heidän kumisaapasmallistonsa! Jos todellakin kaipaatte jotain mielenkiintoista jalkoihinne sadepäivinä, kannattaa ehdottomasti kurkata Joules´n kokoelma Right as Rain. Ja minäpä tiedän (kuten varmasti tekin), että kumisaapaskelejä meidän valtakunnassa riittää! Talvellakin vähän turhan usein.. Omat kumisaappaani ovat Joules´n mallistosta nämä näin, klik.

Nyt vielä vähäksi aikaa sunnuntain kimppuun eli eipä muuta kuin soolong you all:)
Joules
Raincoat: Joules *
Wellies: Joules *
Shorts: Banana Republic (these one)
Shirt: Bershka

*gifted
Joules
Joules
Joules
Joules
Joules
Joules

2 kommenttia:

 1. Hienoa kun sadevaatteisiinkin panostetaan nykyään! Suomessa varsinkin kumisaappaille on todellakin paljon käyttöä ja ajattelin, että nyt syksyllä voisin niihin panostaa ensimmäistä kertaa. Nahkakengillä ei enää pärjää koko pitkää ja sateista syystalvikevättä.

  Mahtavat kuvat ja hieno fiilis niissä! Kiitos, kun taas inspiroit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa kuulla:) Olen niin samaa mieltä kanssasi tuosta piiitkästä vuodenaikapötkylästä, jolloin todellakin on kumisaappaille käyttöä. Kumisaappaat on olleet täällä Helsingissä mun eniten käyttämät kengät, koska aina ei nahkakengillä pärjää..

   Mukavaa alkanutta elokuuta:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.