Greetings from the air

21.7.2016

Instagramia seuraavat tietävätkin jo, että lähdimme keskiviikkona iltapäivällä Souliin viettämään vähän pidennettyä viikonloppua. En edes tiedä, miten me päädyimme tähän kyseiseen matkakohteeseen, eikä tälläkään kertaa matkan suhteen ole ladattuna kovin kummoisia odotuksia. Mietitään sitten paikan päällä, mitä tekemistä keksimme viikonlopun ajaksi. En halua ladata matkaa täyteen kaikenmaailman odotuksilla, tehdään se mitä ehditään ja mennään vähän fiiliksen mukaan. Ja tietysti myös säitten.

Koska saavuimme tänne vasta muutama tunti sitten,  en osaa sanoa Soulista vielä juurikaan mitään ihmeellistä. En jostain syystä nukkunut koneessa ollenkaan ja sehän tietysti kostautuu täällä matkan aikana. Päivä on mennyt oikeastaan ihan sumussa, koska olen ihan superväsynyt. Katsoin koneessa kolme kokonaista elokuvaa ja se ei tainnut olla kovin järkevä ratkaisu.

Lensimme muuten ensimmäistä kertaa Finnairin uudella A350 -koneella, joka oli kyllä niin hieno! Ainakin businessluokan paikat oli kuin mitäkin sviittejä ja ymmärtääkseni ekonomiluokan paikatkin on hiukan tilavampia kuin vanhoissa koneissa. Busineksen tila oli jännästi suunniteltu niin, että en oikeastaan edes nähnyt ketään muuta matkustajaa - jokaisella oli lähes täydellinen rauha omassa loossissaan. Meidän 10-vuotiaskin puuhasteli koko matkan ihan omiaan (tosin sai onneksi nukuttua muutaman tunnin) ja tilaili ruokansakin aikalailla itsenäisesti korealaiselta lentoemolta. Hyvin hän siellä omassa loossissaan pärjäili.

Ensimmäinen päivä on tosiaan sujunut täällä Soulissa vähän turhan väsyneissä fiiliksissä ja toivottavasti huomenna olisi jo virkeämpi olo. Majailemme Gangnamissa, muutaman kilometrin päässä Soulin keskustasta ja huomenna suunnataan heti aamusta jonnekin päin keskustaa. Sekin on niin iso alue, että huh.. Pohjois-Korean rajalla tekisi mieli käydä, jos jotain odotuksia pitäisi matkalle määritellä. Onko teillä muuten kenelläkään kokemusta sellaisesta matkasta? Ja miten sinne kannattaisi mennä?

Jos teillä on jotain ehdotuksia Soulin osalta, niin kuulisin kovin mielelläni niitä! Nähtävyyksiä, must-paikkoja, ostoksia, mitä tahansa?

Nyt kuitenkin pää tyynyyn, en pysy enää hereillä.. Kuullaan taas ja laittakaa tosiaan niitä vinkkejä jakoon!
P7200851P7200843

P7200847

8 kommenttia:

 1. Lokoisat puitteet näyttävät koneessa olevan - vähän toista tulee olemaan meillä, kun ensi viikolla Turusta Gdanskiin Wizzairilla suuntaamme;)
  Soul on minulle ihan vieras matkakohde, mutta ehkä joku päivä - ja hieman pitemmäksi ajaksi, sillä inhoan yli kaiken pitkiä lentoja.
  Jos jotain tuomisia tulee mieleen, niin kosmetiikkaa sieltä ainakin kannattaa tuoda - jos uskaltaa kokeilla kaikkea sitä, mitä siellä ovat kehitelleet;)
  Upeaa lomaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanaa matkaa teille Gdanskiin:) Jännä kuulla, miltä siellä näytti, koska en ole käynyt siellä koskaan!

   Poista
 2. Mukavaa lomaa, varmaan mielenkiintoinen paikka ja pääsee Finskin suoralla, joten helppoa kun heinänteko :) Pitäisi kyllä joskus käydä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei tarvi vaihtaa konetta välillä eli ei tarvitse kuin hypätä siiville ja lentää suorinta reittiä:) Terkut Marre!

   Poista
 3. Vau, Soul! :) Meilläkin edessä pitkä lento syksyllä, Amerikkaan. Ihan turistiluokassa muiden köyhien kanssa. :D Mut matkailu on parasta. :)

  T: Kiti
  http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/nain-kestat-kesakilot

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kiti ja hauska tutustua:) Oi, ihana Amerikan matka edessä!! Minua kiehtoo kyllä maailman se puoli paljon Aasiaa enemmän, pakko myöntää! Kyllä matkustamisessa parasta on se itse kohde ja lentäminen on vain keino päästä sinne..

   Poista
 4. Matkustatteko joka kerta businessluokassa ja eikös se ole hirmu kallista? :) Olisi kyllä hieno joskus kokea se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt joka kerta sentään:) Mutta siis, pitkillä lennoilla parasta on se, että pääsee ihan kunnolliseen lepoasentoon ja hyvällä tuurilla voi huonouninenkin nukkua vaikka koko matkan ajan..

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.