For all fans of floral fragrances: May I have your attention please!

19.7.2016

Meikäläinen on kyllä kaikkea muuta kuin rauhaa rakastava tapaus, pakko tunnustaa. Jos muutoin on tyyntä ja rauhaisaa, meillä on tapana kutsua tupa täyteen ystäviä, sukulaisia - ketä milläkin "yläteemalla". Siinä sitä sitten heilutaan imurin ja pölyrätin kanssa portaita ylös ja alas hiki hatussa. Ja soppakauha toisessa kädessä. Yleensä minä suunnittelen tarjottavat ja me yhdessä niitä sitten vakkarin kanssa toteutamme. Paitsi että joka kerta "hän" yrittää muuttaa suunnitelmaa, jonka minä sitten yhtä usein torppaan. En yhtään tykkää siitä, että käytän aikaani suunnitteluun ja sitä ei jostain ex-temporee syystä noudatetakaan. No, tästä samaisesta asiasta me olemme vakkarin kanssa kinastelleet jo pitkään - vietimme nimittäin 18 vee hääpäivää tällä viikolla.

Hääpäivästä tulikin mieleeni, että kyseisestä päivästä kehkeytyi ehkä parhaista parhain päivä, mitä vaan kuvitella saattoi! Systeri palasi perheensä kanssa samaisena aamuna Amerikan rundilta ja velipoika perheensä kanssa vietti viimeisen Suomi -päivänsä (ja yön) täällä meillä Helsingissä. Eli sain viettää meille tärkeää päivää sekä systerin että velipojan perheen kanssa ja sitä ei kuulkaas usein tapahdu. He eivät tietysti muistaneet meidän hääpäivää (hyvä että edes itse tajusimme asian), mutta kylläpä meillä oli ihan mieletön onni, koska niin moni ajankohta ja allakka sattui vaan osumaan kohdalleen juuri siihen päivään.

No mutta, ihana hääpäivä on jo muisto vain, systerikin on kotonaan ja velipoika saateltu pitkälle kotimatkalle eli aika palata tänne blogiin, ajankohtaisten blogiasioiden pariin. Ja teemana tänään suosikki -kesätuoksut.

En ole koskaan ollut mitenkään merkkiuskollinen oikeastaan minkään kosmetiikan osalta, sekakäyttäjä paremminkin. Ja niin myös tuoksujen osalta. Jos jotkut ihmiset tunnistaa jo kaukaa jonkun tuoksun perusteella, niin minua ei tunnista. Tälläkin hetkellä käytän kolmea tuoksua, vähän fiiliksen mukaan vaihdellen.

Jos näitä kuvia katsoo, voisi aika helposti vetää jonkinlaisen johtopäätelmän meikäläisen suosikkituoksuista. Ne kaikki kolme on keveitä kukkaistuoksuja ja niissä kaikissa on aikalailla samoja vivahteita, tosin jokaisessa oma ihana erilainen vivahteensa. En oikeastaan osaa kuvata niitä sen tarkemmin, mutta jokainen kuvien tuoksu hurmaa ja huumaa minut joka kerta, kun suhautan niitä kesäiholleni.

Hajuvesi on ainakin minulle oikeastaan ehdoton "must have" -juttu eli en lähde minnekään ilman (kesä)tuoksua. Jos tapahtuu niin, että huomaan ulko-ovella jotain puuttuvan, juoksen rappuset ylös ja korjaan tilanteen - olo ilman omaa tuoksua on vähintäänkin alaston.
P7190755
Alla vielä muutama sananen jokaisesta omasta lempparituoksusta, vaikkakin parhaiten niistä pääsee käsitykseen tietysti nuuhkimalla kauppojen testeripulloja.

1. Victoria´s Secret Bombshell taitaa olla maailman suosituin tuoksu, jos en väärin muista. Sitä kuvaillaan näin:
Victoria´s Secretin Bombshell on syksyllä 2010 julkaistu viettelevä tuoksu, jonka ominaisluonteen luovat mehukkaat hedelmäsävyt. 
Bombshellin mehukkaan ensivaikutelman luo mandariinin, greipin, ananaksen, mansikan ja passionhedelmän yhdistelmä. Naisellisessa sydämessä kukkivat jasmiinin, kielon, punaisten marjojen, pionin ja vaniljaorkidean sävyt, ja lopuksi Bombshell kietoutuu myskin, puusävyjen ja tammisammaleen syleilyyn.
P7190753
2. Tämän kesän varsinainen yllätys on ollut löytää Oscar de la Rentan uutuustuoksu Extraordinary*. Tuoksun kuvauskin on mielestäni yllättävä:
Samanaikaisesti sekä moderni että ajaton tuoksu, joka pulppuaa aistikkuutta. Herkullinen neroli ja kirsikankukka johdattelevat tuoksun kohti sen kukkaista sydäntä, jonka ehdoton tähti on pioni. Pohjatuoksun aistikkuudesta vastaavat vanilja ja meripihka. 
Kenzon Floralista edustaa myös ihanaa raikasta kukkaistuoksua, vai mitä tuumaatte:
Kenzon Floralista pukee käyttäjänsä raikkaaseen ja värikkääseen kukkahuntuun, joka muodostuu omenankukista, pionista, persikankukista ja mehukaasta päärynästä. Kenzo Floralistan mehukkuuden tarjoilee makeutettu päärynä hienolla sekoituksella persikankukkaa, romanttista pionia ja tuoreita makeita omenankukkia. 

* Saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

  1. Olen aina sanonut, että tuoksut ihanalle ja tiedät kyllä minkä tuoksun suhteen. ;) Tuo Extraordinary on aivan ihana myös. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, se on kyllä niin ihana tuoksu ja taitaa olla jo aika mones pullo meneillään:) Sitä pitää olla aina saatavilla:) Terkut Tiia Soulista ja ihanaa notalgista Baltian matkaa <3

      Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.