Ellos -suosikit olohuoneeseen

15.7.2016

Mitäpä sitä voisi muuta tehdä sadepäivänä kuin selailla nettiä ja sen loputonta tarjontaa. Jos ihmisellä voisi olla virtuaalikoti, se olisi minun tapauksessani Ellos -koti* -sivuilla. Voisin viettää siellä vaikka miten pitkiä aikoja ja vaan ihailla ja haaveilla uusista kivoista sisustusideoista makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Tai kylppäriin.

Nostin tähän postaukseen muutaman jutun, jotka koukuttaa ainakin minua kerta toisensa jälkeen. Ensinnäkin peikonlehti. Sellainen täytyy saada kotiin, se on nyt niin kuuma kasvi sisustustrendeissä. Ja sille messinginvärinen kiiltävä ruukku*, chic. Ja kylläpä kukka nousee ihan eri tavalla sisustuselementiksi, kun sen nostaa pienelle, sitä varten olevalle pöydälle*, vai mitä tuumaatte?


Ruukku: klik*
Pöytä: klik*

No sitten Elloksen matot*. Ehkä parasta Elloksen antia! Ja sieltähän ne trendien huiput löytyy myös  kerta toisensa jälkeen. Ihastuin oitis alla kuvissa näkyvään New York -mattoon*, kun bongasin sen heidän sivuiltaan ja sittemmin myös Elloksen Instagramista. Maton kuviointi, rouheus, materiaali (villaa/juuttia/puuvillaa) ja tietysti runsas hapsutus tekevät siitä niin upean. Haluaisin juuri kyseisen maton olohuoneeseen meidän Woodnotesin K-tuolien alle.

Mutta, eipä tässä tällä kertaa muuta. Jatkan vielä vähän aikaa haaveilua meitsin virtuaalikodissa eli nähdään me taas <3

PS. Laitan tämän postauksen loppuun juuri nyt voimassaolevia Elloksen alennuskoodeja siltä varalta, että shoppailu siellä on ajankohtaista.
Näyttökuva 2016-07-15 kello 17.57.50
Matto: klik*

30% alennusta + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT*
*Tarjousehdot: 30% alennusta* kalleimmasta tuotteesta + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT. Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt. Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Edut ovat voimassa 30.12.2016 asti ja ne voi käyttää vain kerran. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.  
Tarjousnumero: 345403

50% jo alennetuista lastenvaatteista
50% alennusta* jo alennetuista lastenvaatteista - myös tuotemerkeistä!* Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen lasten ALE-valikoimasta. Alennus on voimassa 17.7.2016 asti. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteisiin.
Tarjousnumero: 345705 

*Linkit ovat mainoslinkkejä ja saattavat tuottaa bloggaajalle taloudellista hyötyä.

Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.