Coruu feather earrings and baby blue lace

4.7.2016

Lomastressi ei oikein ota laantuakseen ja että se pännii! Meidän 16 v ei nimittäin taivu enää mihinkään, mitä hänelle ehdotetaan, vaan suunnittelee omat menonsa omien intressiensä mukaan.. Tänään hän ilmoitti (Whatsappilla tietenkin), että on hakenut ja tullut hyväksytyksi ruotsin kielen kielikurssille Ahvenanmaalle. Ja että se kestää viikon heinä- ja elokuun vaihteessa. Ihan mukavaa tietysti ja hyvä, että hän ottaa ruotsin kielen näinkin vakavasti (hänellä kun ei ole sujunut ruotsi mitenkään hyvin, melkein päinvastoin ja motivaatio-ongelmatkin kyseisen kielen kanssa on ajoittain olleet statosfääreissä..), mutta kyllähän me hänet haluaisimme ottaa vielä mukaan lomareissuille. Vaikka se hänen mielestään onkin ihan absurdi ajatus:)

Ihan hirvittää ajatus, että hänestä on tulossa kovaa vauhtia itsenäinen ihminen, aikuinenkin joku päivä. Kai se on sitä orastavaa luopumisen tuskaa? Olen muuten sanonut (lue: ilmoittanut) hänelle, että kun hän aikoinaan lähtee opiskelemaan ja muuttaa kotoa pois, ilmestyn hänen oven taakseen joka viikonloppu. Ei kuulemma ole hyvä idea ja että minun pitäisi hänen mielestään hankkia ihan oma elämä. Pöh, sanon minä. Enhän minä semmoista tarvi!

No joo, olemme käyneet monet hauskat keskustelut näistä tulevaisuuden suunnitelmista, siis hauskat lähinnä sen vuoksi, miten me vanhemmat niihin liitymme - meidän mielestä erittäin kiinteästi, hänen mielestään ei ollenkaan:) Vähän on siis vielä matkaa yhteisymmärrykseen, heh.

Mutta siis, vielä vähän höyhenenkevyttä Coruu -asiaa, tällä kertaa korvakoruista. Kuten jo aikaisemmassa Coruu -postauksessani kerroin, on ihan mielettömän mukavaa somistautua kerrankin isoihin, näyttäviin korvakoruihin ilman sitä kamalaa tunnetta, että korvalehdet venyy venymistään. Olen oikeasti halunnut monet kerrat käyttää isoja korviksia, mutta roikkuvissa korvalehdissä mikään ei oikein näytä miltään. Omistankin monet, mutta tuolla ne lojuu käyttämättöminä tästä kyseisestä syystä.

Voi sitä keveyden, tai oikeastaan painottomuuden tunnetta, kun laittaa korviinsa nämä Coruun silikonista tehdyt sulkakorvikset! Näyttävät, vaan ei painavat. Ihanan puettu ja viimeistelty fiilis, joka ainakin minulla liittyy isoihin, roikkuviin korviksiin.

Coruun sulkakorviksia on muuten kahta väriä (mustia ja valkoisia) ja kahta eri kokoa (6 cm ja 9,5 cm). Nämä kuvissa näkyvät Feather -korvikset on pienemmät eli 6 cm. (Edit: näitä kyseisiä korviksia on kolmea kokoa eli 6 cm, 8 cm ja 9,5 cm)

No mutta. Huomenna olisi vielä tiukkaa vääntöä brittien kanssa ja sen jälkeen olisi aika asentaa lomamoodi oikein kunnolla päälle, jee! Ei siis muuta kuin sadeterveiset täältä Helsingistä ja nähdään taas <3

Yhteistyössä Coruu.com kanssa.


Seuraa blogiani:

P6280781
Earrings: Coruu Feather
Baby blue lace dress: Yumi (this one)

P6280785

P6280800

P6280814

8 kommenttia:

 1. Nämä ovat kyllä ihania koruja ja todella kevyitä :)

  VastaaPoista
 2. Haha! Siskon lapset just ilmoittivat Espanjan matkallaan, että tämä oli sitten vika yhteinen reissu. Vanhempi näistä on 15 vee. :D

  VastaaPoista
 3. Voin tarvittaessa olla ruotsin kanssa avuksi :). Omatoiminen neiti teillä, hienoa kuulla, että joku haluaa panostaa naapurimaan kieleen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Pauska!! Olen muuten maininnut Sinusta tyttärelleni:) Ja yllätyin siinä mielessä positiivisesti, että hän on itsekin vähän huolissaan omasta ruotsin taidostaan.. Luulin nimittäin, että hän ei välittäisi.

   Poista
 4. Lohdutan sua, että kyllä ainakin meidän perheen nuorille aikuisille kelpaa lomamatkat äidin ja isän kanssa, kun "pappa betalar".Lapset ovat 19v ja 22v ja joka vuosi lomailemme yhdessä pari viikkoa.Viimeksi tammikuussa Miamissa. Välillä matkustetaan ydinperheen kesken välillä tyttö/poikaystävillä vahvistettuina.Ikävuodet 15-18v on ehkä ne haastavimmat ja jolloin omaan napaan tuijotus on vahvimmillaan. Sitten helpottaa!
  Hyvää ja stressitöntä kesää, Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, näin voisi veikata, että kunhan se "haastavin" ikä jää taakse, alkaa maailma näyttää vähän muitakin värejä kuin mustaa tai valkoista.. Sitä odotellessa:) Kiitos Tiina kommentistasi ja terkut täältä pohjoisemmasta!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.