Ihanat Coruut

29.6.2016

Kun ihminen kokee intohimoa omaa missiotaan kohtaan, siinä ei auta muu kuin tarttua toimeen ja mennä kohden omaa määränpäätään. Suomessa on ihan liikaa sellaista #meinaaja -meininkiä ja sillä ei kyllä tätä valtakuntaa nosteta uuteen nousuun. Suomi tarvitsee uusia yrittäjiä ja uusia yrityksiä.

Sain ilokseni kuulla tarinaa Coruu -nimisen, vasta vuosi sitten perustetun yrityksen takaa ja ajattelin, että haluan nostaa heille (virtuaali)hattua. Coruu yrityksen taustalla on kaksi turkulaista yrittäjänaista - Sari ja Maarit. He irtisanoutuivat pitkistä työsuhteistaan ja lähtivät kohden omaa unelmaansa ja niin sai koruverkkokauppa Coruu alkunsa. Ja Suomi kaipaamaansa toimeliaisuutta.

Coruu poikkeaa muista koruliikkeistä siinä, että se valmistaa korut silikonilevyistä. Koruja suunnittelee kaksi suomalaista ja yksi japanilainen muotoilija ja mallisto on muotoilultaan rohkeaa ja näyttävää. Korut myös valmistetaan Suomessa.

Silikonin ansiosta korut ovat lähes painottomia, ihan uskomattoman keveitä, eikä ne materiaalinsa ansiosta aiheuta edes allergioita. Korut eivät todellakaan paina eivätkä purista käytössä ja isotkin korvakorut on höyhenenkevyet. Ihanaa, kun korvalehdet ei veny, koska ainakaan minä en voi sietää sitä painon tunnetta, jota isot ja näyttävät korvakorut yleensä aiheuttaa. Ja sen tähden olen tyytynyt pienenpieniin versioihin.

Kun näin tämän kuvissa olevan kaulakorun, tiesin heti, että haluan yhdistää sen tähän vaaleaan Ril´s nahkamekkoon. Mekko kaipaa kaulalle jotain "kehystä" ja tämä koru on kuin tehty siihen rooliin. Käsikoruksi valitsin samaa sarjaa olevan Studded rannekorun eli tämän näin, klik.

Onko Coruu jo teille tuttu ja mitäs tykkäätte asusta?

Postaus toteutettu yhteistyössä Coruu -koruverkkokaupan kanssa.


P6280720P6280719

P6280708

1 kommentti:

  1. Jes, kiitti koruvinkistä! Tosi kauniita ovat ja tilaus tehty. Innolla odotan miltä näyttää livenä 😎
    - Tuula

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.