Graduation party

5.6.2016

Terveiset Keminmaalta (lue: työleiriltä:). Lensimme juniorin kanssa tänne jo keskiviikkona (loppuosa perheestä perjantaina) ja olemme siitä lähtien valmistelleet äidin kanssa siskontytön Siirin ylioppilasjuhlia. Siiri kirjoitti ylioppilaaksi Vaasasta, otti lakin vastaan Oulussa ja juhlia vietettiin täällä minun kodissa Keminmaalla. Olisikohan kuviota vielä voinut hiukan monimutkaistaa :D No sen verran, että hän lähti illalla vielä Ouluun kavereittensa kanssa juhlimaan.

Pari päivää meni melkoisen vauhdikkaasti, vaikka äiti olikin omia aikojaan jo valmistellut kotia juhlakuntoon. Työjako oli sellainen, että minä huolehdin tarjottavista ja tarjoiluista ja äiti kaikesta muusta. Eipä niissä leipomuksissa lopulta niin mahdottomia aikoja mennyt eli ehdimme hyvin hengailla puoli päivää Haaparannallakin, jonne on joka kerta päästävä, kun täällä päin pyörähdän.

Voi että miten ihanat juhlat meillä olikaan <3 Siiri oli niin superkaunis, pöytä notkui kaikkea herkullista (tietysti, koska olin ne itse tehnyt, heh) ja koti täynnä juuri niitä ihmisiä, joita varten oikeastaan käyn täällä pohjoisessa. Näin jälkeenpäin harmittaa vain se, että käytin niin vähän kameraa, koska en vaan yksinkertaisesti ehtinyt.

Joitakin kuvia sentään tarttui ja tässä niistä osa, olkaatte hyvät!

P6040722


^Äiti on tykännyt pitää valokuvia esillä ja tämä Siirin kuva vauva-ajoilta on yksi hienoimpia otoksia. Siiri on aina ollut hymy korvissa, ihan ensimmäisistä elinpäivistään lähtien, eikä se hymy ole laantunut missään vaiheessa. Siiri on superkaunis juurikin siitä syystä, että iloisempaa ja positiivisempaa tapausta ei helpolla löydy. Hymy on yksinkertaisesti naisen kuin naisen kaunein asuste.

P6040710

P6040727
^Päivänsankarin juhlamekko oli hyvinkin klassinen ja varmasti aika monikäyttöinen, voisin uskoa. Se on Lontoosta Oasikselta (siellä vaan on niin ihania mekkoja!) ja kengät on Jimmy Choot.


^Äiti on aina ollut heikkona kaikkeen "vanhaan". Hän on ikänsä kiertänyt antiikkihuutokaupoissa ja kotihan meillä on aina ollut varsinainen keräilijöiden aarreaitta.

P6040763
^Siirin paras ystävä Rosa voisi oikeasti olla vaikka Miss Suomi. Ihme muuten, että häntä ei ole vielä bongattu jonnekin kauneusmittelöihin, koska hän on ollut kaikissa niissä geeniperimäjonoissa, joissa on jaettu naiskauneuden elementtejä. Pituuttakin taitaa olla noin 180 cm ellei jopa enemmänkin.

P6040762

P6050820

P6040757

P6040743

P6050818
No mutta. Juhlat on nyt juhlittu ja arkeen paluu olisi huomenna maanantaina. Pakko päästä ainakin lenkille ennenkuin halkean tästä pullamössöpöperöstä, huoh.

Ai niin. Minun juhlamekkona oli Ril´s kevään uutukaisista hankittu luunvalkoinen nahkamekko. Sellainen, jota en yksinkertaisesti voinut vastustaa, kun bongasin sen tässä muutama viikko sitten heidän valikoimista. Pienet hihat ja superpehmeää nahkaa sekä klassinen leikkaus. Ihan pööfekt. En jostain syystä löytänyt siitä kuvaa Ril´s kotisivuilta, mutta jos olette etsineet itsellenne nahkamekkoa, niin kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa tämä kyseinen versio! Kuvaan sen joku päivä kyllä tänne blogiinkin.

Mukavaa sunnuntaita teille kaikille <3. Muutaman kesäisen lämpimän päivän jälkeen täällä pohjoisemmassa on aika koleaa eli oikein sopiva "after the party" keli. Nähdään taas!

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja niin on kaunis tuore ylioppilas <3

    VastaaPoista
  2. Suloisessa Siirissä on kovasti siskosi ja sinunkin näköä. Nuorten juhlat ovat niin ihania, toivoa täynnä ja katse tulevaisuuteen suunnattuna.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.