City Outfit and Vienna vibes

13.6.2016

Kotiuduimme viime yönä Wienin viikonloppureissulta ja takana on hyvin nukuttu yö omassa ihanassa sängyssä. Voi että, miten mieletön tunne onkaan kellistää pää omaan tyynyyn muutaman vieraassa sängyssä nukutun yön jälkeen. Sitä tunnetta ei monikaan juttu voita. Lento oli nimittäin noin tunnin myöhässä ja väsymys oli kotiintulon hetkellä aika korkeaa sorttia.

Säät oli Wienissä mitä suosiollisimmat, ei liian kuumaa eikä liian kylmää. Reissu oli tällä kertaa kulttuuripainotteinen, koska kaupunki oli niin julmetun hieno, yksi hienoimpia kaupunkeja, joissa olen vieraillut. Shoppailumahdollisuudet vaikutti olevan lähes rajattomat, mutta tällä kertaa ei jotenkin iskenyt kaupoissa kiertely. Joka paikka oli niin täynnä ihmisiä, että ei vaan tehnyt mieli mennä sekaan. Yksi päivä meni Shönbrunnin linnaan ja sen puutarhaan tutustuessa ja toinen päivä vierähti mukavasti luonnontieteellisessä museossa. Jalat oli muussia kummankin päivän päätteeksi ja kävelykilometrejä taisikin kertyä ihan kiitettävästi. Ai niin ja kävimmehän me puolison kanssa lenkilläkin yhtenä kauniina aamuna, kun juoksimme pitkin Tonavan rantabulevardia. Aika ihanaa!

Kyllähän yksi kesäinen viikonloppu on mukava viettää näinkin, ei hullumpaa.

Kiitos muuten vielä erittäin hyvistä Wien -vinkeistä! Hyödynsin niistä aika montaa, mm. Shönbrunnin linna tuli sieltä bongattua. Jos matkaatte Wieniin, lukekaahan ihmeessä hyvät vinkit tämän postauksen kommenteista.

Tässä kuitenkin kaupunkiasua ihan alkuun. Kenkien pitää olla hyvät ja asun mukava päällä. Ja siitä huolimatta sen pitää olla city-henkinen.

Tänään oli ihan pakko suorastaan pakottaa itsensä taas juoksulenkille, muuten ei tule mistään mitään. Viime viikolla tuli vedettyä rapputreeniä Herttoniemen pururadoilla siihen malliin, että jalat on vieläkin vähän väsyneet. Toki ne on väsyneet viikonlopunkin jäljiltä. Tänään joka tapauksessa tuntui lenkkipolulla oikeasti siltä, että jalat painaa tonnin verran (kumpikin erikseen) ja keuhkoihin ei virtaa ollenkaan happea. Huh, että oli raskas lenkki.

Mutta eipä tällä kertaa muuta kuin että oikein aurinkoista illan jatkoa ystävät <3

P6121076P6121081

P6121026
Biker: Stradivarius
Trousers: Bershka
Knit: Banana Republic
Shoes: Asos (here*)
Clutch: Louis Vuitton

2 kommenttia:

  1. Oikein kiva koko kokonaisuus, mutta noi sun aurinkolasit erityisesti jäi mietityttämään. Sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Heli:) Aurinkolasit on kyllä kivat, vaikkakin vähän "rimpulat". Ne on H&M:stä kun en raaskinut hankkia vielä Pradan vastaavia:)

      Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.