White lace

22.5.2016

Olen kohtapuoliin lähdössä Marjukan kanssa brunssille Kalus K:hon (jee, ihanaa!) ja ajattelin, että ihan pakko ehtiä tehdä postaus vielä sitä ennen. Sunnuntait ei kuitenkaan koskaan ole niin leppoisia päiviä, kuin ajattelen niiden etukäteen olevan. Kotia pitää päästä siivoamaan ja se on jonkinmoinen urakka, suurimpana tietysti aloittamisen vaikeus. Ulkona pitää päästä olemaan sekä Leon että tietysti tämän vallitsevan kesäsään tähden. Ja lenkillekin on ihan pakko ehtiä. Kunhan kaikki suunnitellut asiat on saanut tehtyä, onkin jo ilta käsillä. Näin se valitettavasti menee.

Eilen lauantaina oli ravintolapäivä ja sormet syyhysi päästä siihen osallistumaan. No, meillä oli eilen samaan aikaan nuorimmaisen Cheerleading -kisat (ensimmmäiset semmoiset) eli se siitä ravintolapäivästä. Mutta sen verran olen kai saanut innostusta tapahtumaa kohtaan kylvettyä, että perheemme teini-ikäinen alkoi perjantaina illalla yllättäen leipoa kaverinsa kanssa ja eilen puolenpäivän aikaan heillä oli ravintola auki! Ja se oli vielä ihan mielettömän hienosti toteutettu. Vitsit, että olin ylpeä hänestä! Heillä oli tarjolla mehua, tiikerikakkua ja mokkapaloja. Markkinointikin oli hienosti mietitty etukäteen ja pöytä olikin tyhjä jo muutaman tunnin jälkeen.

Cheerleading -kisat meni juniorilla tosi hienosti. Kaikki minijoukkueet palkittiin:) Kilpailutilanteet on kuitenkin aika jännittäviä hetkiä ja sitä hetkeä on edeltänyt ikään nähden aika tiivis harjoitteluputki, tähtäimenä vain tämä 90 sekuntia kestänyt hetki. Hän on muuten joukkueessa yksi niistä, joita heitellään eli nousija taitaa olla hänen roolin virallinen termi. Mutta siis, ihana seurata sitä intohimoa, jota hän tuntee harrastustaan kohtaan. Ja mahtava ylipääänsä, että hän on viimein löytynyt harrastuksen, jota kohtaan hän tuntee palavaa intohimoa.

Asusta vielä muutama sananen. Valkoinen pitsimekko on KappAhlin Vintage -mallistosta, joka valikoima on juuri nyt kaupoissa parhaimmillaan. Se on ihan superihana näin kesäisille keleille ihan vaikka arkimekoksi joko semmoisenaan tai pienen vyön kanssa yhdistettynä. Marsaanan PR-toimistossa mekko oli muuten solmittuna vyötäröltä ohuella köydenpätkällä ja voi että se näytti raikkaalta niinkin. Vähän sellainen boho-look.

Kengät puolestaan on Asokselta* ja ovat kyllä kesän paras kenkäostos. Ne on vaan niin superhyvät jalassa ja ovat muuten täyttä nahkaa ja pehmeää sellaista. Näitä samaisia kenkiä on vielä jäljellä punaisina* ja beigeinä*, jotka molemmat on tosi kivoja myös. Enkä oikein voi uskoa niiden edullista hintaa, itse maksoin näistä mustista kyllä rutkasti enemmän..

Mutta, nyt kuitenkin sunnuntain kimppuun eli oikein ihanaa kesäistä sunnuntaita teille! Nähdään taas <3

*-merkityt linkit ovat kaupallisia linkkejä

P5210888
Dress: KappAhl (gifted)
Leather jacket: Stradivarius
Bag: Chanel
Shoes: Asos*

P52109025 kommenttia:

 1. Kaunis mekko, sulle sopii tosi hyvin tuollaiset romanttisemmat mekot. Ja olipas taas hauskaa!! Ruoka oli hyvää, mutta seura vielä parempaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös, meidän pöytä on taatusti aina se, joka kuuluu ulos asti:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Moikka Katja:) Ei muuta ku KappAhliin sitten vaan, maksoi muistaakseni 49 euroa eli ei kovin mahdottoman paljoa..

   Poista
 3. Tosi kiva asu, pitsiä ja nahkaa niin ei mene liian lällyksi :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.