Wall decorating in Swedish style

7.5.2016

Innostuin taas katselemaan ruotsalaisen sisustuskaupan tarjontaa ja silmät nauliintuivat kahteen kuvaan, jotka ovat ensimmäisessä kollaasissa. Olemme nimittäin hakeneet jo pidemmän aikaa (ei kylläkään kovin aktiivisesti) tuommoista kuvissa näkyvää yksittäistä, hieman rustiikkista tuolia tyttären huoneeseen. Mutta eihän se tuoli näytä yksinään miltään, vaan se tarvii parikseen jotain jännää myös seinälle. Tuolien ohella ihastuinkin ihan tosissani noihin hauskoihin seinäkoristeisiin, jotka lienee tarroilla seinään kiinnitettäviä ja sieltä toivottavasti yhtä vaivattomasti myös poisotettavia somisteita.

Olisiko teillä jollain vinkkejä, mistä tuommoisia siroja tuoleja oikein saisi ostettua?

Nyt kun kesä tuli vähän yllättäen, tekisi mieli tehdä ihan kaikkea mahdollista kotihommaa. Inspiraatiota olisi vaikka muille jakaa, kiitos ihan mielettömän kauniin sään! Tekisi mieli siivota, pestä ikkunat, ikkunalaudat, pihalaatat, parvekkeiden lasitukset, istuttaa kesäkukat ulkoruukkuihin, siivota vaatekaapit ja laittaa kaikki ylimääräinen kirppikselle menemään. Blogijuttujakin olisi vaikka kuinka paljon ideoitten tasolla ja pari raakiletta jo odotteleekin julkaisua. Opiskellakin pitäisi ja suorittaa pari erittäin mielenkiintoista nettikurssia. Lenkkipolut huutaa suorastaan luokseen ja niitäkin tekis mieli ravata niin että korvissa soisi ja veri maistuisi suussa. Ja huominen äitienpäivä tekisi mieli valmistella paremmin kuin koskaan mikään aikaisemmin ja olisikin ihana laittaa jotain superhyvää ruokaa ja loihtia sellaiset leipomukset, joita ei ikinä koskaan olla nähty tässä huushollissa..

Miten voi ollakin niin, että inspiraatiota olisi vaikka muille jakaa, mutta pää ei vaan suostu tuottamaan sellaista käskyä, että mistä päästä sitä tekemisen halun sumaa alkaisi purkaa..

Niinpä siis päädyin mainittuun ruotsalaiseen nettisisustusliikkeeseen. Eli aurinkoa ja inspiraatiota teidänkin päiväänne!3 kommenttia:

 1. Näyttävät Elloksen tuoleilta.

  http://www.ellos.fi/koti/huonekalut/sohvat-nojatuolit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä näyttää ihan samoilta, elleivät peräti olekin!! Ellos on kyllä todella mielenkiintoinen nettipuoti, joka aina vaan yllättää mut valikoimillaan:) Ostin muuten kivan käytävämaton sieltä ja noudin sen postista itseasiassa eilen. Ihan pööfekt.
   Kiitos vinkistä ja mukavaa viikonlopun jatkoa <3

   Poista
  2. Pentikillä olen nähnyt tuon tyylisiä.

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.