University vibes

14.5.2016

Arvatkaas miten tämä mennyt Euroviisuviikko on sujunut? Ihan samalla tavalla kuin aina ennenkin eli lähetys tulee vaan yksinkertaisesti ihan liian myöhään. Muutaman ekan biisin olen jaksanut kuunnella ennenkuin on ollut pakko luovuttaa. Harmittaa jo valmiiksi tämän iltainen finaali, sillä tuskin jaksan sitäkään! Heräsin nimittäin aamulla jo kuuden aikaan eli se tietää sitä, että kymmeneltä olen varmastikin jo ihan tillin tallin. Dääm!

Muutoin viikko on ollut mitä mainioin monenlaisine tapahtumineen. Viikon ehdottomia huippuhetkiä oli tavata todella hyvä opiskelukaveri piiiiitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia pikaisesti parin tunnin ajan. Eihän me ehditty kuin pintaa raapaista ja tuntui, että kaikki jäi niin kesken.. Hitto miten hyvä fiilis siitä tulikaan. Voisi melkein sanoa, että elämän ehdotonta suolaa on tavata ihmisiä, jotka liittyy niinkin kauas menneisyyteen kuin hän liittyy. Ja vaihtaa kuulumisia ilman minkäänlaisia "roolipaineita" olla mitään muuta kuin mitä on.

Mulla on muuten viime aikoina ollut jotenkin sellainen luonnollisuuden kaipuu suurempana kuin koskaan aikaisemmin. Olen luopunut ripsipidennyksistä, koska ne vaan alkoi tuntua niin luonnottomilta. Meikkikin tuntuu aina vaan liian vahvalta ja olen sitäkin keventänyt huomattavasti. Tänäänkin laitoin kasvoille pohjameikiksi vain primerin, en mitään muuta. Haluaisin opetella meikkaamaan niin etten näyttäisi ollenkaan meikatulta. Onkohan sellainen edes mahdollista..

Samaan luonnollisuuden (oletettavasti hetkellisestä) kaipuusta kumpusi taatusti tämän päiväinen asunikin. Kun mieheni matkasi Bostoniin, halusin (lue: vaadin) saada tuliaisiksi Harvardin yliopiston college -paidan joko tummansinisenä tai harmaana. No, harmaa sieltä sitten kantautui. Meikäläisen college -paidassa ei pääsääntöisesti koskaan saa olla mitään kuvioita, mutta nämä jenkkiyliopistojen paidat isoine logoineen kelpaa aina. Ja culottes -housujenkin kanssa tämmöinen rento college -paita käy oikein hyvin, mikä on kyllä kiva, koska näihin housuihin on mahdottoman hankala löytää mitään järkevää yläosaa.

Ai niin yksi juttu vielä. Oletteko huomanneet televisiossa pyörivän Ikean mainoksen? Sen, missä järkkäillään jotain puutarha -iltamaa rivitalon pihalla isolla porukalla? Ja taustalla soi ruotsin kielellä Rauli Baddingin Paratiisi biisi. Se kyseinen mainos on saanut ainakin minut keskeyttämään joka kerta kaiken sen hetkisen elämän, koska se biisi on vaan niin hyvä! Jos joku muukin on ajatellut samaa, niin tässäpä linkki siihen, klik. Ihanan raikas versio ja tulkinta kyseisestä klassikkobiisistä ja ruotsin kielikin kuulostaa niin superkauniilta!

Paljon sekalaista asiaa ja paljon jäi vielä sanottavaa seuraaviinkin postauksiin:) Nyt on pakko kuulkaas jatkaa taas puuhailuja ja toivottaa oikein reipasta lauantaita itse kullekin <3

P5140804
Pullover: Gildan
Culottes: Oasis
Sneakers: Adidas Superstars (here)

P5140796

1 kommentti:

  1. Olipa ihana biisi, piti ihan jakaa facebookissakin! Täälläkin päästään tilaamaan uusia yliopistopaitoja, keskimmäinen menee seuraavaksi ihan uuteen yliopistoon, jei :-)!

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.