Round Sunnies

15.5.2016

Tänä keväänä ei varmasti keneltäkään ole jäänyt huomaamatta, mikä aurinkolaseissa on nyt in. No pyöreät muodot tietysti. Niitä on näkynyt niin ulkomailla kuin pikkuhiljaa täällä meillä kotimaankin katukuvassa enenevässä määrin.

En muista ihan tarkalleen, mitä aikaa elettiin, kun pyöreät lasit oli edellisen kerran muodin aallon harjalla, vaikka ei ne varmastikaan koskaan ole kokonaan pois olleet. Olisiko ollut 80-luvun loppua kenties.. Tai 90-luvun alkua? Joka tapauksessa, onhan sekin muoti ainakin kertaalleen jo koettu, vaikka itse olenkin ollut aina sellainen, joka ei ole koskaan hurahtanut ihan kunnolla johonkin tiettyyn trendiin. Esimerkiksi vaikkapa 80-luvulla en varmastikaan ollut se kaikkein naurettavin muodikkain ilmestys. Vaikka olkatoppauksissa ja flanellipaitojen koossa en varsinaisesti säästellytkään, heh.

Niinkuin kaikissa trendeissä, pyöreitä aurinkolasejakin löytyy kaiken kokoisille kukkaroille sopivina. Kokosin ensimmäiseen kollaasiin vähän arvokkaampia aurinkolaseja ja alempaan todella huokeita vastaavia. Esimerkiksi Mangolla* vaikuttaa olevan aika hyvä pyöreiden arskojen kokoelma!

Tänä viikonloppuna on muuten Bootz* -nettikaupassa (josta suurin osa alla olevista arskoistakin on peräisin) meneillään Osta 4 Maksa 3 -kampanja, käykääs kurkkaamassa (Naiset* - Miehet* - Lapset*). Kampanja päättyy huomenna maanantaina 16.5.

Eipä tässä oikeastaan muuta kuin että mukavaa sunnuntain jatkoa ystävät <3

* tähdellä merkityt linkit ovat kaupallisia linkkejä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.