Lace

4.5.2016

Oletteko huomanneet, että tänäkin keväänä on jälleen pitsiä tarjolla eri muodoissaan. Se ei taida olla koskaan ollut mitenkään epämuodikas materiaali ja kun olen kiertänyt showroomeja Suomessa ja ulkomailla, on ollut ilo huomata, että sitä on tuloillaan jälleen myös syksyksi. Toki silloin hieman mausteisemmissa väreissä.

Mutta siis, KappAhl lanseeraa tänäkin keväänä (itse asiassa jo ensi viikolla) oman Vintage Stories mallistonsa, joka on täynnä ihanaa naisellista ja kovin puhtaanvalkeaa pitsiä. Mallistoon kuuluu 15 vaatteen sarja, jossa on nimensä mukaisesti nostalgista tunnelmaa. Käykää kurkkaamassa koko mallisto KappAhlin sivuilta, kas tästä näin.

Olen tänään illalla lähdössä hyvän ystäväni Ilonan syntymäpäiville, ja hän viettää huikeita kolmekymppisiään teemalla "Ilona turns dirty", hih. Tässä olisi oma pitsinen mekkokollaasi ja eikös vaan olekin kovin kesäistä tunnelmaa roikkumassa tangolla:)

Kummankohan laittaisi tänään päälle? Keltainen mekko on Oasiksen Lontoon tuliaisia ja valkoinen KappAhlin kyseisestä Vintage Stories -mallistosta (saatu blogin kautta).

Veroilmoituskin tuli taas täytettyä, viimeisenä mahdollisena päivänä tietysti. Kuinkas muuten. Ja pyhä jyssäys, mikä homma siinä joka vuosi onkaan.. Onnellinen olotila, kun sai vihdoin painettua Lähetä -nappulaa eli vuoden saa olla taas kaikessa rauhassa siltä ikävyydeltä.

Mutta hei, nyt on kiiruhdettava jo laittautumaan eli eipä muuta kuin ihania pyhiä kaikille <3 Yritän olla hiukka someaktiivisempi nyt kun pyhätkin koittaa..

P5040728

P5040721

5 kommenttia:

 1. Voi, pitsimekot ja paidat ja tunikat ovat niin ihania. Minä huomaamatta olen kyllä ennättänyt hankkia niitä aina silloin tällöin ja hämmästyneenä tuojotin valikoimaani tässä vasta, että taasko valkoinen pitsinen paita tuli ostettua:) Virkkasin valkoisen pitsijakunkin, jota blogissakin vasta esittelin ja tajusin taas innostuneeni pitsikuvioista!!
  Toivottavasti oli kivat juhlat!

  VastaaPoista
 2. Molemmat upeita! Voi hitsi, minunkin piti tulla sinne tiistaina mutta en ehtinyt... Olisi ollut hauskaa nähdä :) Mukavaa helatorstain jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Pitsit on niin ihania. Minä rakastan niitä, olen aina rakastanut. Ysäri varmasti nostelee päätään. Ysärihän oli pitsien kulta-aikaa ;)

  VastaaPoista
 4. Täällä myös pitsin tykkääjä. Itselläni on yksi pitsipaita vuodelta 1992-1993 ja edelleen on käyttökelpoinen. Molemmat mekkovaihtoehdot ovat kauniita.

  VastaaPoista
 5. Just tilasin eilen pitsipaidan Zalandolta! Eikä se oo ensimmäinen...Pitsi on niin naisellinen juttu! Ihana tuo keltainen pitsimekko :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.