Ellos F/W16

27.5.2016

Ellos on viimeisten parin vuoden aikana tehnyt kyllä täydellisen kasvojenkohotuksen siitä, mitä se oli joskus "tuhatvuotta" sitten. Ja erityisesti Elloksen kodin osaston nettisivut* on jotain niin inspiroivaa katseltavaa, että pelkästään kuvia katselemalla vierähtää helposti melkeinpä kohtuuttomia aikoja netin lumoissa..

Itse koin isohkon Ellos -herätyksen, kun poikkesin taannoin ystäväni Susanne Salon Positive -liikkeessä ja ihastelin hänen liiketiloissaan ollutta mattoa. Kas tätä näin, klik. Susanne kehui mattoa ulkonäön lisäksi myös ominaisuuksiltaan ja hei, valtakunnan "the-stylisteihin" kuuluva henkilö ei turhia kehuskele! Samainen matto löytyy muuten vielä Elloksen sivuilta*.

Susannen innostamana tilasin sitten itsellenikin aivan täydellisen käytävämaton, joka on samainen matto mutta harmaana. Eli tämän näin, klik*. Se sopii niin hyvin meidän harmaata lattiaa vasten ja tuo kivasti käytävän kaipaamaa kodikkuutta.

No mutta. Sain PR-toimisto Marsaanalta mukavan kutsun tulla tutustumaan Elloksen tulevaan syksyn ja talven mallistoon. Pressipäivä järjestettiin Aallonkodissa, jonka yksi huoneisto oli kokonaan sisustettu Elloksen syksy/talven key-elementeillä. Ihan mielettömän hienoa nähdä se kaikki livenä. Ja tavata tietysti kaikkia mukavia blogikollegoita.

Tarjoiluista huolehti kaunis ja taitava Sara La Fountain, jonka luomuksia sain ikuistettua hetki ennenkuin ne katosivat parempiin suihin:)

Kertokaa hei jotain vanhoja muistoja Elloksesta! Ja mitkä on nykymalliston suosikit, vai onko niitä?

Ihanaa viikonloppua ystävät, nähdään taas <3

*-merkatut linkit ovat ad-linkkejä

P5260646
^Vaahtokarkit Sara La Fountainin tyyliin

P5260650

P5260668

P5260669


^Elloksen syksyn muotia

P5260671

P5260672

P5260677
^Tarjoiluista huolehtinut Sara La Fountain oikealla ja Tiia keskellä.
1 kommentti:

  1. Ihana tilaisuus ja Ellos on kyllä yllättänyt täälläkin :)

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.