Care of damaged hair

13.5.2016

Sain Lórealilta kutsun tulla tutustumaan heidän Pro Fiber -hiushoitoon, joka on hieman erilainen hiushoito kuin mitä markkinoilla on tähän mennessä ollut. Kuten tiedätte niitä hoitojen jälkeen nähtyjä ihan mielettömän upeita ennen-jälkeen -kuvia, joissa hiukset näyttävät hoidon jäljiltä hätkähdyttävän paljon kiiltävämmiltä, sileämmiltä ja terveemmiltä kuin ennen käsittelyä. Ainakin minä huokailen ihastuksesta jokaisen niiden kohdalla.

Olen monta kertaa miettinyt, että kuinkahan kauan se mieletön kiilto ja sileys oikein jatkuu hoidon jälkeen. Miltä hiukset näyttää vaikkapa ensimmäisen pesun tai puhumattakaan useamman pesun jälkeen? Niinpä, kiilto on useimmiten poissa. Vaikka hiusten tehohoitaminen tärkeää onkin, tahtoo välittömät hoidon vaikutukset olla tosiasiallisia vaikutuksia huomattavasti hohdokkaammat.

Lórealin Pro Fiber hoidossa kiinnostuin nimenomaan siitä, että hoito on kotona vielä uudelleenaktivoitavissa. Näin vaikutuksen pitäisi olla pidempiaikainen.

Kauneus- ja hiustenhoidon taustalla on ihan mahdottoman paljon tiedettä ja tutkimusta, paljon enemmän kuin me tavalliset kaduntallaajat edes osaamme aavistaa. Pro Fiber -hoidonkin taustalla on pitkällisen tutkimuksen ja tuotekehittelyn tuloksena patentoitu innovaatio nimeltään Aptyl 100. Se on kaksoismolekyyli, joka ensimmäistä kertaa pystyy pitkäkestoisesti lukitsemaan ainesosat hiukseen sisälle. Aptyl 100 hoitoaktivaattorin avulla aktiiviset ainesosat lukkiutuvat syvälle hiukseen kampaamossa tehdyn hoidon aikana ja teho kestää 4 shampoopesua. Sen jälkeen sen voi aktivoida uudelleen ja uudelleen kotona Lórealin Pro Fiber -kotihoitotuotteiden avulla.Kampaaja määritteli ensin hiusten vaurioitumisen asteen ja teki sen jälkeen minulle sopivan hiustenhoidon. Ainakin itselleni oli iso yllätys, että meikäläisen hiukset ei ole kovinkaan pahasti vaurioituneet, vaan itse asiassa ihan hyvässä kunnossa. (What the heck:) Vaurioitumisen tasoja on nimittäin kolme: hieman vaurioituneet, vaurioituneet ja erittäin vaurioituneet hiukset. Minun kuontalo määriteltiin ensimmäiseen eli hieman vaurioituneisiin.

P5100653

Hoidon jälkeen välitön tulos on havaittavissa ja onhan ne nyt aikalailla elävämmän näköiset kuin mistä lähdettiin. Kuvissa ei ole muuten mitään aineita käytetty vaan hius on täysin käsittelemätön, suoraan pesun jälkeen. Pientä leikkausta se tietty vaatisi, mutta eipä passaa olla liian täydellinen, heh:)Koska idea on tosiaan se, että tulos säilyisi myös ensimmäistä pesua pidempään, jatketaan hiusten hoitoa ylläpitävillä tuotteilla myös kotioloissa. Kotihoitosettikin määräytyy hiusten vaurioitumisen perusteella ja koska omat hiukseni olivat suhteellisen ok, sain miedoimman setin mukaani. Pro Fiber kotihoito-ohjelma siis pidentää Aptyl 100 -molekyyliyhdisteen vaikutusta hiuksissa.

Keskeisin osa kotihoito-ohjelmaa on hoitovaihe, joka tehdään Re-Charge -tehohoitoampulleilla joka neljäs pesukerta. Ampulleja on setissä kuusi kappaletta. Ainakin itse pesen hiuksia noin neljä kertaa viikossa eli Pro Fiber hoidon pitäisi kestää hiuksissa noin kuuden viikon ajan näiden ampullien avulla. Jännää nähdä, onko todellakin näin.

Alla kuvassa hieman vaurioituneiden hiusten Pro Fiber shampoo (22 €), hoitoaine (24 €) ja Re Charge -tehohoitoampullipakkaus (26 €). Tuotteita on saatavilla vain kampaamoista.

Seuraa blogiani:

P5130751

2 kommenttia:

  1. On kyllä niin kauniit nuo sinun hiukset ja tuo Fiber hoito kyllä kuulostaa mielenkiintoiselta. :) Ihana sävykin hiuksissa, tämä halpisblondikin haluaisi hieman muuntautua. <3 Aurinkoa päivään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia:) Et sinä kyllä mikään halpisblondi ole, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan:) Jotenkin tuntuisi muuten oudolta nähdä sinulla jotain toisenväristä tai -mallista kampausta, blondit polkkishiukset on vaan niin teikäläisen juttu! Mutta hoidothan on aina tervetulleita, vaikka hiusten mallia ei olekaan niin yksiselitteistä muuttaa..

      Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.