Bomber in print

1.5.2016

Toivottavasti teilläkin vappu oli sopivan rentoa aikaa! Ainakin säät suosi täällä Helsingissä ja ensimmäistä kertaa tänä keväänä pystyi istuskelemaan ulkona ilman tunnetta, että aivotkin jäätyy.

Meillä vappu meni tosi kivasti muutaman ystävän kanssa iltaa istuskellen, syöden ja vähän myös samppanjaa juoden. En olisi kertakaikkiaan jaksanut lähteä kotoa minnekään ja olikin mukavaa, kun saimme vieraita meille kotiin. Vappupöytään kuului muuten tuoretta valkoista parsaa (jonka ystävä toi suoraan Ranskasta ja joka oli ehkä parasta koskaan maistamaani parsaa), juustofondueta ja lakkakääretorttua vaniljavaahdon kera. Hitto meillä oli ihan loistavat eväät!

Viime viikolla kävin mutkan Lontoossa, kuten aikaisemmin teille kerroin. Tytär lähti mukaan ja lensimme sinne keskiviikkona iltapäivällä ja kotiuduimme torstain ja perjantain välisenä yönä. Ihan älyttömän rankka reissu, eikä vähiten sen takia, että en saanut nukuttua hotellin ihan liian pehmeässä sängyssä ollenkaan, hitto soikoon. Ihan kamalaa, kun väsytti, mutta uni ei vaan suostunut saapumaan.. Ja vähän stressasi sekin, että edessä oli pitkä ja tärkeä päivä. Kyllähän yksi päivä sujuu vaikka päällään seisten (ja niin se sujuikin), mutta se väsymys, kun palaa takaisin kotiin ja omaan sänkyyn! Se on vaan niin älyttömän kokonaisvaltaista ja siitä toipuminen kestää..

No, ehdimme poiketa Lontoon keskustassa shoppailemassa noin tunnin ajan ja minä seurasin sen ajan lähinnä 16 vee tytärtä. Topshopista löysin itselleni kivan bomberin, joita muuten vilisi Lontoon(kin) katukuvassa. Ihan kaikki Topshopin liikkeessä olleet mallit ei löydy Zalandon nettikaupasta, vaikka siellä onkin kattava Topshopin mallisto. Kurkkaappa Zalandon Topshop -takkivalikoima tästä näin, klik*. Ne on tosi kivoja, muodikkaita ja ihan mukavan hintaisiakin.

Muistan, kun pari vuotta sitten Niina Backman kysyi minulta eräässä haastattelussa, että mitä en laittaisi mistään hinnasta päälleni. Arvatkaapa mitä vastasin hänelle?! No tietysti, että bomber -takkia.

Niin se mieli muuttuu, heh. Ja hyvä niin. Joko te olette lämmenneet bomberille?


Seuraa blogiani:

I hope you had as relaxing May Day weekend as I had! At least the weather was gracious here in Helsinki and for the first time this spring we were able to sit outdoors without feeling that even the brains are freezing out.

Our May Day went very nicely with a few friends by eating and drinking a little champagne. After my London trip I was too exhausted to go anywhere from home so I was lucky to have our friends visiting us. We ate fresh white asparagus (which my friend brought directly from France and which was maybe the best ever tasted asparagus), cheese fondue and cloudberry swiss roll with vanilla cream. Damn we had a pretty great lunch!

As I told you earlier, I visited London this week with my 16 years old daughter. We flew there on Wednesday afternoon and  came back the night between Thursday and Friday. The trip was incredibly tough, not least because I could not sleep there at all. Our hotel´s bed was all too soft, damn it. Not to mention that I was a little bit stressed about the next day which was supposed to be long and relevant day for me. It´s so awful, when you are tired, but you just can´t fall asleep.. One day goes even on their heads, but the fatigue when returning back home - It´s just so incredibly comprehensive feeling! And the recovery will take time.

Well, we had about one hour to make some shoppings in London and I was lucky to find a nice printed Bomber jacket from Topshop. Btw, you can find a wide range of Topshop jackets even from Zalando's online store (please check here, clic*). They're nice, fashionable and even in pretty reasonable price.

I remember when a couple of years ago Niina Backman interviewed me and asked if there is something I would not put on me in any price.. Guess what I answered?! Well, of course, the Bomber jacket, heh.

*adlinks
Follow my blog:

P5010680
Bomber jacket: Topshop (similar here*)
Black dress: Tiger of Sweden
Heels: Paul GreenP5010668

P5010667

6 kommenttia:

 1. uuuu, mikä bomber <3

  Aurinkoista maanantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika cool:) Luulenpa että tämä ei tule olemaan mikään vaatekaapin klassikko, mutta väliäkö sillä:) Ihania pyhiä Marina <3!

   Poista
 2. Onpas magee bomber. Sopii sulle niin täydellisesti ja oot niin hottis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, ite oot hottis <3 Mutta bomber on kieltämättä magee:) Ja kivoja pyhiä Maiju!!

   Poista
 3. Hei,
  Marjukan blogin kuvassa sinulla on Celinen laukku. Onko se uusi vai saitko puhdistettua vanhan? Yst. Terv. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Liisa! Kyllä se on se vanha Celine, joka koki taannoin kovia kolhuja.. Ja tätä nykyä se on puhdas eikä merkkejä ole enää nähtävissä:) Loppu hyvin kaikki hyvin! Ja Sinullekin Liisa oikein ihania pyhiä:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.