Biancaneven avajaiset Galleria Esplanadilla

23.5.2016

Reilu viikko sitten vietettiin Tampereelta Helsinkiin laajentuneen Biancaneven liikkeen avajaisia Galleria Esplanadilla. Biancaneve on kotimainen yritys, joka valmistaa yksilöllisiä esiintymisasuja maailman parhaille taitoluistelijoille ja fittness -urheilijoille ympäri Eurooppaa. Kaikki liikkeen tuotteet valmistetaan Tampereella eli siinä mielessä perin harvinaislaatuinen yritys on kyseessä. Nykyään kun niin moni suomalainenkin tekstiilialan yritys teetättää kaiken tuotantonsa halvemman työvoiman ja halvempien kustannusten perässä jossain muualla maailmassa.

Biancaneven Galleria Esplanadin upouuden liikkeen on muuten suunnitellut sisustusarkkitehti Marko Paananen, joka oli myös samaisessa kutsuvierastilaisuudessa. Tilaisuudessa suorastaan vilisi urheilijoita ja muita tuttuja kasvoja naisten- ja iltapäivälehtien sivuilta eli jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa enemmän kuvia, niin Bianceneven Facebook -sivuilla on niitä iso setti niin liikkeestä kuin avajaisistakin.

Helsingin liikkeestä löytyy mukavia urheiluasuja muillekin kuin taitoluistelijoille tai fittness -lihaskimpuille eli kannattaa käydä tutustumassa!

Näyttökuva 2016-05-23 kello 15.39.02
Yllä kuvassa oikealla superkauniin Maison Helsinki -liikkeen yrittäjä Katja Teinilä.

P5120730

P5120741
^Laura Lepistölle liike lienee tuttu jo hänen kilpauransa ajoilta. Oikealla Susanna Ruotsalainen.

P5120731

P5120736P5120745
^Tilaisuuden nuorin vieras taisi olla yllä kuvassa, fittness päiväkirjoista tutun Mari Valosaaren pienellä poikavauvanyytillä oli nimittäin ikää vasta 2,5 viikkoa <3

P5120742
^Lauran ja Susannan keskellä Biancaneven PR Manageri Evelina Lorek

1 kommentti:

  1. Kyllä on Biancaneven fitness-bikinit todella kauniita! Täytyykin piipahtaa Hesan reissulla :)

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.