Army meets in safari

26.5.2016

Olin eilen keskiviikkona jo perinteeksi itsellenikin muodostuneella reissulla Linnanmäellä. En sentään huvipuistoon mennyt, mutta UIT sen sijaan saa meikäläisen liikkeelle joka kevät. Eli olin kutsuvieraana tapahtumassa ja aloittelimme illan jo hyvissä ajoin syömällä hyvin viereisessä Caruzello -ravintolassa.

Tämänkaltaiset tilaisuudet pistää aina miettimään, että mitäköhän laittaisi päälleen. Eilen täällä Helsingissä taisi mennä helleraja rikki, mutta sehän ei takaa, että sisätiloissa olisi edes siedettävän lämmintä tai viileää. Niinpä päätin pukeutua erittäin vilpoisaan Espritin* safarihenkiseen paitamekkoon ja varmuuden vuoksi ottaa takin mukaan. Koska olen suunnilleen asunut viime ajat mustassa nahkabikerissa, tyydyin toiseksi eniten käyttämääni takkiin eli tähän iänikuiseen H&M:n vihreään army -versioon. Se on ollut kyllä ihan superinvestointi aikoinaan eli 40 € arvoiseksi rotsiksi se on ollut käytössä koko rahan edestä, heh.

Oasikselta Lontoosta ostamani ruskeat nyörikengät (eli tässä parempia kuvia niistä, klik) on muuten korkonsa osalta just sillä rajalla, että pystyn kävelemään näillä vaikka miten pitkään. Korkoa on noin 5-6 cm eli vähänkään enemmän, niin vaihtokenkien pitäisi olla mukana. Oikein hyvät ja tykkään muutenkin.

Mitäs tykkäätte yleensäkin asusta? Ja onko UIT "Soitellen soteen" jo nähty ja mitä tykkäsitte? Minä kyllä sytyn joka kerta ja tällä kertaa sydämen sulatti Mikael Saari. Kivaa ja letkeää ilottelua kaikenkaikkiaan.

Mukavaa loppuviikkoa ystävät ja kuullaan taas <3

*-merkatut linkit ovat kaupallisia linkkejä.

P5251070
Jacket: H&M (similar here* and here*)
Shirtdress: Esprit
Shoes: Oasis
Sunnies: RayBan* (aviator)
Clutch: LVP5251075

P5251120

P5251105

P5251104

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.