Your FACE arvonnan voittaja ja Dress of the Day

15.4.2016

Se olisi taas niinkuin perjantai, jee! Erityisen mukavan tästä viikonlopusta tekee se, että koko perhe on jälleen koossa, eikä mitään sen kummallisempaa ohjelmaa ole allakoituna. No, huomenna olisi yksi vanhempaintapahtuma cheerleadingiin liittyen, joka voi toki "pahimmillaan" tarkoittaa vaikka minkälaista lisäpuuhaa. Vähän harmillista, että yleensä ne vanhemmat, jotka ovat harrastus- tai mihin tahansa toimintaan liittyen paikalla näissä tapahtumissa, kuormitetaan kaikenmaailman tekemisellä ja passiiviset pääsee kuin koirat veräjästä.. Raha on joka puolella tiukassa ja sehän tarkoittaa, että sitä sitten kerätään jos jollakin tapaa. Vähintään leipomishommia on taatusti luvassa, vaikka mieli tekisi vaan mennä kuulostelemaan tyttären harrastukseen liittyen ajankohtaista asiaa.

Olin jokunen vuosi sitten pienen painostuksen johdosta tutustumassa koulun vanhempainyhdistyksen toimintaan vain todetakseni, että se ei ollut ollenkaan meikäläisen juttu. Mukana olleet vanhemmat olivat siinä roolissa niin paljon minua parempia. Tuli vaan sellainen vahva tunne, että minulla ei olisi ollut mitään annettavaa. He tekivät kyllä erittäin tärkeää ja merkityksellistä työtä ja tuin sitä lopulta vain rahallisesti.

No kylläpä mentiin sivupoluille.. eli jatketaan sillä samalla polulla. Mies tuli nimittäin parin päivän työmatkalta Japanista ja toi kerrankin todella mielenkiintoisia "tuliaisia" reissultaan. Ennenkuin mennään niihin, niin kerrottakoon, että aina ei näin ole ollut. Paras "tuliainen" taitaa olla Kiinan reissulta tuotu kiinalainen postimerkkikokoelma! Ja edelliseltä Aasiaan suuntautuneelta matkalta hän toi jotain ihme kepakoita, joitten tarkoitusta en edes tiedä: Kuusi sellaista metallista tikkua, joitten pää oli taitettu koukuksi. Nämä tikut oli hienosti silkkivuoratussa kauniissa rasiassa ja varmasti ovat hyödyllisiä joissain yhteyksissä ja joissain kulttuureissa.. Mutta nyt tosiaan sieltä Japanista hän toi ruotsalaista kosmetiikkaa! Meinasin tiputtaa silmät päästäni, että kerrankin jotain hyödyllistä. Oletteko te kuulleet sellaisesta ruotsalaisesta brändistä kuin Verso Skincare Stockholm? Minä en ja tottahan siihen piti tutustua:) Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta, eikä sitä ainakaan toistaiseksi saa vielä Suomesta. Laitan varmastikin vielä kuvia siitä setistä, kunhan alan niitä käyttää. Mutta siis, erittäin tyylikkään näköinen ja paljon lupaava brändi.

YourFACE 100 euron lahjakortti on nyt arvottu ja se menee Annikalle. Alla hänen kommenttinsa ja sähköposti odotteleekin jo saajaansa:) Hygieniasyistä en kirjoita tähän hänen sukunimeään, ja toivottelen hänelle paljon onnea! Iso kiitos kaikille osallistujille ja toivotaan, että pääsen pian taas arpomaan samanlaisen. Toivottavasti lahjakortti on yhtä inspiroiva ja ilahduttava tälläkin kertaa kuin se oli aikaisemmin arpomani lahjakortin voittajalle. Sain häneltä nimittäin niin ihanaa palautetta ja pitkän sähköpostin, jossa hän kertoi "rakkaustarinansa" YourFACE:a kohtaan! Se oli vaan niin ihana <3 ja meni kyllä niin oikeaan osoitteeseen.

                                                Tally-mekko on upea!

Pidemmittä puheitta, oikein ihanaa ja sopivan aktiivista viikonloppua! Naapuri pesi juuri parvekkeen laseja ja se tehtävä houkuttaisi kyllä minuakin. Viitsisiköhän tarttua toimeen, vai tyytyisikö vaan meinaamaan..

P4060143
Dress: Oasis*
Shoes: Oasis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.