Sunnuntain tärpit Hulluille Päiville

10.4.2016

Hullujen Päivien grande finale on tänään sunnuntaina. Nyt ne loppuu kunnes jälleen tulevat uudelleen. Mutta ennen loppumista on vielä kokonainen päivä aikaa käydä ostoksilla ja tehdä taas ihan huippulöytöjä!

Kävin eilen lauantaina ostamassa sen mainitsemani Ecotoolsin sivellinsetin ja ihmettelin sitä ihmispaljoutta, joka taas oli liikkeellä. Kassoilla ei onneksi ollut mitenkään erityisemmin ruuhkaa, koska henkilökuntaa oli todella paljon. Homma tuntui oikeasti toimivan aika sulavasti, siitä pisteet!

No mutta, sunnuntain tärppien pariin. Minun meikkituotteiden ooltaimfeivörittien joukkoon kuuluu ehdottomasti Joe Blascon Special Yellow valoväri. Se on ihan paras peittämään silmien ympäriltä pahimpia tummentumia. Se olisi liian raskasta käytettäväksi ihan koko silmänalus -seudulla, vaan sopii parhaimmillaan korostamaan kasvojen parhaita puolia. Ehdoton tärppi!

Kosmetiikan saralta toinenkin ihan huippuhankinta on Demalogican suosikkituotteista koostuva setti. Esimerkiksi kosteuttava kasvosuihke on itselläni jokapäiväisessä käytössä ja onpa se monesti ollut kasvoilla se ainoa kosteuttaja (hmmm..). Kosteuttava naamio on myös ihan huippuhyvä, sitäkin käytän ihan jatkuvasti. Purkkien koot on kivasti meikkipussiin sopivia, siitä pisteet myös.

No entäpä sitten aito marokkolainen Beni Ouarain paimentolaismatto? Olen kuolannut Stokkalla heidän yhtä marokkolaista mattoa, jonka hintalapussa on kolmosella alkava luku.. Nyt siis saisi aidon Beni Ouarain maton "kohtuulliseen" hintaan, huoh ja aah!

Iittalan Vakka -säilytyslaatikot on minusta pinottuna aika hienostunut ajatus. Pari Vakkaa päällekkäin sopisi mainiosti meillä kotona vaikkapa Ply -elementtien lähettyville keittiöön ja muodostaisi kivan pienen tason samalla. Takuuvarma, ajaton, elegantti hankinta.

Viimeisenä vielä extempore syntynyt ajatus siitä, että minähän tarvitsen (itse asiassa aika kipeästi) höyrytyslaitetta vaatteiden huoltoa varten. Esimerkiksi vaikkapa ukkelin paidat olisi aika kätevää huoltaa pesun jälkeen sillä, vai olisiko? En tiedä, koska ei ole kokemusta aiheesta.. Hinta on vaan 49 euroa eli ihan mahdottoman suuresta investoinnista ei olisi kyse, koska parhaimmillaan laite helpottaisi aikalailla arkea..

Siinäpä ne. Älkää nyt hyvät ihmiset kuitenkaan hullaantuko:) Kivaa sunnuntaita!

PS. Muistathan osallistua YourFACE 100 euron lahjakortin arvontaan täällä näin, klik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.