Positive

17.4.2016

Siinä missä meikäläinen nauttii shoppailusta ja muotiliikkeissä kiertelystä, toisille se on kaikkea muuta kuin mielekästä. Osa meistä naisista ei vaan halua uhrata vapaa-aikaansa moiseen hömpötykseen, mutta siitä huolimatta on tarve näyttää hyvältä ja käyttää laadukkaita, hyvin istuvia asuja.

Minusta meidän naisten suoranainen velvollisuus on vähintään työelämässään huolehtia ulkoisesta habituksesta niin, että antaa itsestään hyvän kuvan tilanteessa kuin tilanteessa. You never get the second chance to make the first impression, ladies! Mitä mahtipontisemmat urahaaveet, sitä tärkeämpää ulkoisen habituksen rooli on, näin se vaan kuulkaas naiset menee.

Jos tuntuu, että oma aika ei riitä, vaikka tahtoa olisi, kannattaa tässäkin asiassa turvautua ammattilaisen apuun. Jos haluat räätälöityä palvelua omaan tyyliisi, kannattaa kääntyä Susanne Salon puoleen hänen butiikissaan Positivessa. Positive on 30 vuotta tehnyt naisille laadukkaita, kotimaisia mittatilauspalveluita ja sen luotsaus siirtyi Susannelle 2016 alussa.

Te kaikki olette nähneet Susannen kädenjälkeä, vaikka nainen itsessään ei välttämättä olekaan suurelle yleisölle tuttu. Hän pitää näpeissään ja voisipa jopa sanoa, että päättää Suomen muodin uudet suuntaukset ja sen, mistä me naiset tykkäämme. Hän on nimittäin 15 vuotta tehnyt kauneus- muoti ja sisustustoimittajan sekä stailistin työtä suomalaisissa naistenlehdissä.

Viimeisin Susannen kädenjälki löytyy tämän viikonlopun Iltalehden kannesta. Kuten niin monen muunkin naistenlehden kannesta ja sisuksista. Iltalehden viikonloppunumeron kannessa komeili aina niin elegantti Karita Tykkä, huomasitteko? Meikin Karitalle oli tehnyt Suvi Tiilikainen ja muu stailaus oli Susanne Salon käsialaa. Supertrashin* vaaleansininen hapsumekko (tässä samanlainen valkoisena*) näytti Karita Tykälle stailattuna ihan Mielettömän upealta! Mitäs te tykkäsitte Karitan stailauksista ja noteerasitteko ylipäätään?

Susannen työhistoriasta löytyy mm. Giorgio Armanin kaltainen maailmanlaajuinen muotitalo ja nyt Positiven myötä hänen taitonsa on meidän kaikkien suomalaisten naisten käytössä! Käykää kurkkaamassa hänen butiikkinsa Positive, joka löytyy 1.5.2016 lukien osoitteesta Kapteeninkatu 26. Nyt vielä hetken aikaa Pietarinkadulta (26). Susanne muuten lähtee tarvittaessa vaikka shoppailemaan teidän kanssanne personal shopperin roolissa.

Mutta, eipä muuta kuin mukavaa sunnuntai-illan jatkoa ystäväiseni ja antoisaa uutta viikkoa <3

*adlink

I enjoy shopping and hanging around in the fashion stores. But that´s not the same with all of you. It´s very understandable that some of us women are not willing to sacrifice their free time for seemingly trivial and superficial things. But they still have their needs to look good and use hight-quality, well-fitting outfits.

I think it´s almost our duty as a woman to take care of our external habitus to give a proper image in various situations. You never get the second chance to make the first impression ladies! The bigger your dreams about your career are, the more important the role of your external habitus is. Thats just how it goes, dear ladies!

If you feel that you don't have time enough to hang around in the fashion stores even though you should, you certainly need to get familiar with Susanne Salo.

Susanne is experienced Finnish stylist who is also a beauty, fashion and interior reporter in various Finnish fashion magazines and tabloids. In addition to her role as a stylist and reporter she also runs the Positive, 30 year old high-quality domestic women´s custom-made-brand.    

Did you notice this weekend´s Iltalehti edition? Always so elegant and stylish Karita Tykkä posed on the cover and she was styled by Susanne. Like so many other fashion magazines and tabloids covers. You can even state that it´s in Susanne´s fingertips to describe what is in and what is out of fashion in Finland. 

Just go and get familiar with Positive and have a great new week, my dear friends <3 

P4080186

P4080179

P4080176


P4080170

P4080194

P4080187

4 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä, että töissä kuuluu olla huoliteltu. Itse en pidä lainkaan shoppailusta, mutta töissä opettajana haluan katseiden alla näyttää kivalta. Olenkin jo vuosia käyttänyt Stockmannin pukeutumisneuvojaa. Käyn hänen luonaan aina syksyisin ja keväisin. Hän on etukäteen valinnut minulle vaatteet (toiveideni mukaan) ja ison vaatepinon kanssa lähden aina kotiin. Helppoa! Ja Parasta tässä on se, että pukeutumisneuvoja on suunnitellut asukokonaisuudet helposti muunneltaviksi. Huonoja pukeutumisaamuja minulla ei tämän vuoksi ole. :)

  Laura

  VastaaPoista
 2. Onneksi omalla alallani, lääketieteessä, ei uralla eteneminen ole pukeutumisesta kiinni. Myönnän kyllä, että jossain kohtaa mekin voisimme vähän skarpata. Huonot kengät ja laukut voisi heittää menemään, kun useimmilla olisi varaa laatuunkin. Vastaanotollani ihailen juristinaisten tyylikkäitä laukkuja:)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Onnea Positivelle ja Susannelle!

  VastaaPoista
 4. "meidän naisten suoranainen velvollisuus on vähintään työelämässään huolehtia ulkoisesta habituksesta niin, että antaa itsestään hyvän kuvan tilanteessa kuin tilanteessa".

  Jeps, toisaalta näin, valitettavasti vain usein on myös niin, että vaikka näyttää ulkoisesti siltä, että "antaa hyvän kuvan", on se todellisuudessa aivan jotain muuta. Mieluummin asioin henkilön kanssa jolla on asia hallussa, eikä pelkkä vaatetus ja habitus, sellaisiinkin olen törmännyt. Ei paljoa vaatetus auta...

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.