Match made in HEL Runway eli kansainvälinen muotinäytös kiitoradalla

26.4.2016

Campaign_image_RGB

Sain kutsun Finnairin ja Finavian yhdessä järjestämän Match Made in HEL -muotinäytöksen lehdistötilaisuuteen, joka oli viime viikolla Ravintola Olossa. Olin kuullut tapahtumasta kyllä jo etukäteen, koska kyseessä on jotain niin ainutlaatuista ja uniikkia kaikessa muodossaan. Vai oletteko kuulleet, että jossain päin maailmaa olisi koskaan aikaisemmin järjestetty muotinäytös lentokentän kiitoradalla?

Finnair ja Finavia tekevät Finnairin Euroopan ja Aasian välisiä lentoyhteyksiä sekä Helsinki-Vantaan roolia merkittävänä vaihtolentoasemana tunnetuksi tärkeimmillä markkinoillaan yhteisellä Match Made in HEL -kampanjalla. Tavoitteena on tukea Finnairin Euroopan ja Aasian välisen lentoliikenteen ja matkustajamäärien kasvua Helsinki-Vantaalla.

Kampanja toteutettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2014, jolloin lentoasema muuttui skeittipuistoksi kansainvälisen skeittaajaryhmän käsissä. Tänä vuonna teemana on muoti: 24.5.2016 Match Made in HEL - The Runway -kampanja huipentuu muotinäytökseen Helsinki-Vantaan kiitotiellä 2.

Finnair ja Finavia ovat kutsuneet seitsemän muotisuunnittelijaa keskeisiltä Aasian ja Euroopan markkinoilta esittelemään luomuksiaan muotinäytöksessä. Suunnittelijat on valinnut suomalainen muotivaikuttaja Tuomas Laitinen, joka toimii näytöksen kuraattorina.

Suunnittelijat ovat:
Seitsemäs suunnittelija tulee Koreasta ja hänen nimensä julkistetaan huhtikuun lopussa. 

Kampanjaan kuuluu muotinäytöksen lisäksi sosiaalisen median kilpailuja, joihin osallistumalla on mahdollisuus voittaa Finnairin lentoja, lahjakortteja Helsinki-Vantaalle tai lippuja muotinäytökseen. Kampanjaa voi seurata sen omilta sivuilta (klik) sekä Finnairin ja Helsinki-Vantaan lentoaseman sosiaalisen median kanavissa. Varsinaiseen muotinäytökseen kutsutaan kansainvälistä mediaa, ja sitä voi seurata myös livenä sosiaalisen median kautta. Kampanjan hashtag on #matchmadeinHEL.

Helsinki-Vantaa on Pohjois-Euroopan johtava vaihtolentoasema Aasian ja Euroopan välisessä liikenteessä ja Aasian yhteyksien määrällä mitattuna Euroopan viidenneksi suurin lentokenttä. Samaan aikaan kun Finnair kasvattaa Aasian liikennettään, Finavia laajentaa Helsinki-Vantaan lentoasemaa yhä kasvavia matkustajamääriä varten. Kesällä 2016 Finnairilla on 77 viikoittaista lentoa Aasiaan Helsinki-Vantaalta.

Campaign_film

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.