Leon lääkärikäynti ja lainavaatteet

6.4.2016

Veimme Leon hoitoon mummolaan, kun lähdimme itse Lapin reissulle pääsiäisenä. Se oli siellä parisen viikkoa ja menee sinne aina todella mielellään. Se pääsee monen monta kertaa päivässä pitkille lenkeille ja mikä parasta, se pääsee siellä nukkumaan yönsä sängyssä. Se kotiutui viime lauantaina ja on ollut kovin alavireinen siitä lähtien. Eilen aamulla homma huipentui niin, että se ei suostunut enää lähtemään minnekään, ruoka ei maistunut ja se oli todella apaattinen. Se vaan läähätti ja välillä vähän tärisi. Ei todellakaan normaalia käytöstä.

Varasin lääkäriajan ja jotenkin kummasti se virkistyi ennen lääkäriaikaa. Lääkärissä se oli taas ihan alamaissa ja antoi käsitellä itseään ihan miten vaan. Sekään ei ole tyypillistä sen käytöstä. Verikoekkin onnistui ottaa tuosta noin vaan, sen ilmekään ei värähtänyt. Ulkona se oli taas normaali oma itsensä.

Epäilin (pienimuotoisen googlettelun jälkeen) jonkinsorttista tulehdusta, mutta kun tänään tuli tulokset, ei niissä näkynyt mitään. Itse asiassa sen mitatut veriarvot oli erittäin hyvät.

En keksi mitään muuta selitystä tälle apaattisuudelle kuin sen, että se oireili psyykkisesti tästä maiseman muutoksesta ja muutoksesta ylipäänsä. Leo on muutenkin tosi senttimentaalinen tapaus eikä sen kulloinenkin tunnetilan jää todellakaan epäselväksi.

No mutta, seuraavalla kerralla odottelen kyllä vähän kauemmin ennenkuin varailen lääkäriaikoja. Se oli nimittäin aika kallis käynti. En ole koskaan hermoillut edes lapsieni kanssa enkä ole ollut se, joka on ensimmäisenä kiikuttamassa lapsiaan lääkärille kaikista mahdollisista flunssista tai niiden oireista.

No mutta. Kaikki on nyt hyvin ja on aika keskittyä vähän pinnallisempiin juttuihin:) Mun systeri nimittäin poikkesi työmatkalla täällä Helsingissä ja ehdimme pikaisesti nähdä hänen kanssaan. Hän oli tilannut aivan ihania mekkoja Oasikselta ja tottahan minä niitä sovittelin. Tässä niistä ensimmäinen teidänkin nähtäväksenne, mitäs tykkäätte?

Oikein ihanaa illan jatkoa ystävät! Huomenna aamulla luvassa mukava arvonta blogissa, pitkästä aikaa!

While we were in Lapland during the Easter, we took Leo to East Finland to my in-laws. Leo spent there a couple of weeks and he is always really excited to be there. He is even allowed to lay in the bed during the night time and thats something to him. Leo came home last Saturday and has been very low-key ever since. Yesterday morning he didn´t eat or drink anything and felt truly apathetic. He just panted and shook which is really not Leos normal behavior.

I booked the vet time and somehow strangely it picked up before the appointment. At the vet it was again quite in the doldrums, and even let strange people to handle him however. But right after the pet appoint Leo was back to normal again.

I suspected (after quick google researching) some inflammation, but when the blood testing results came today, I was surprised. The measured blood values ​​was excellent. I am pretty convinced that Leos behavior was something psychological, and was due to the change.. 

Leo is back to normal and it´s time to put my focus on much more superficial things. Like my sister´s new Oasis dress:)  

But for now, have a great night my friends! Tomorrow I will launch a lottery in my blog so stay tuned:)

P4060114
Dress and shoes: Oasis

P4060085

3 kommenttia:

  1. Voi Leo höppänä <3 haleja sinne teille!

    VastaaPoista
  2. Ehka silla oli vatsapopo.. Kuulostaa hieman samalta kuin oman koirani kaytos kun sai myrkytyksen. Valilla ok, ja valilla kuin kuoleman kielissa. Mutta meilla tapaus paatyi siihen etta koira oli tiputuksessa kaksi paivaa. Koirista on vaikeaa tietaa missa mennaan, mutta better safe than sorry.

    VastaaPoista
  3. Leo-parka on potenut varmaan ikävää totuttuaan mummolan hyvään hoitoon. Toivottavasti toipiminen on jo alkanut!

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.